Certeon’s Acelera Application Acceleration Appliance

De goede mensen van Certeon brachten hun nieuwe Acelera applicatieacceleratie software-appliance om mijn aandacht een tijdje geleden. Na mijn recente gesprek met Coyote Point, het is het begin tot het protocol en data-caching verschijnen en optimalisatie tools gaan de trend du mois zijn. Certeon gelooft dat het kan typische applicatie-omgevingen te versnellen door het verminderen van de impact van de WAN-latency, pak het verlies, en twist door het aanbrengen van een grote mate van intelligentie om de datastroom. In mijn ervaring, netwerk-I / O-verkeer is de eerste plaats om te kijken wanneer een organisatie probeert om te gaan met de prestaties van applicaties problemen.

Protocol laag: HTTP, TCP en CIFS stromen; Transport laag: Packet compressie, Forward foutcorrectie, Verkeer prioritering en packet aggregatie.

Certeon’s Acelera ™ is de eerste virtuele appliance software om native draaien in een virtuele machine (VM) infrastructuur en om waar applicatieversnelling over het wide area network (WAN) te verstrekken. Acelera software levert dezelfde toepassing responstijd vermindering als zijn eigen hardware apparaat tegenhangers te doen, met het extra voordeel van het elimineren van de hardware footprint en de hoge kosten van de afzonderlijk beheerde, single-purpose boxen. Acelera software draait op standaard x86-systeem platforms.

Certeon’s Acelera Virtual Appliance software is getest en gecertificeerd door VMware.

Wolk, VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven; Cloud, IBM stappen tot cloud deals met VMware, SugarCRM, Data Centers, VMware koopt Arkin Net, voegt software-defined networking heft; Cloud; Public cloud computing-leveranciers: Een blik op sterke punten, zwakheden, big picture

Certeon heeft de software-applicaties in een VMware virtuele machine ingekapseld en maakt het mogelijk deze te laten vallen in een VMware-gebaseerde omgeving om de prestaties van applicaties direct te verbeteren. Het bedrijf claimt meer dan 95% verbetering van de toepassing responstijd.

Certeon heeft geïntegreerd Acelera in VMware Virtual Center (en heeft VMware certificering gekregen) om de software eenvoudig te beheren maken.

Ik verwacht Certeon om deze software-appliance beschikbaar in de virtuele machine-omgevingen van andere leveranciers te maken zoals gevraagd door Certeon klanten.

Als men kijkt als de huidige applicatie architecturen, de meest waarschijnlijke plekken om te zoeken naar problemen met de prestaties zijn: 1) het netwerk problemen met de prestaties, 2) opslag problemen met de prestaties, 3) data management problemen met de prestaties (vaak een systeemgeheugen beperking), 4) applicatie ontwerp en implementatie kwesties en tenslotte 5) voldoende rekenkracht. Dus, de typische benadering gericht op de staart in plaats van de hond.

De aanpak die door Certeon blijkt zowel effectief en direct addresse wat waarschijnlijk de oorzaak van vele toepassingsgebieden responstijd kwesties, netwerk inefficiëntie te zijn is te kosten.

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

IBM stappen tot cloud deals met VMware, SugarCRM

VMware koopt Arkin Net, voegt software-defined networking heft

Public cloud computing-leveranciers: Een blik op sterke en zwakke punten, big picture