CIO Op Windows 8 tabletten: “Best Solution Momenteel beschikbaar”

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

Mijn blog vorige week; Universiteit implementeren Duizenden Windows 8 tabletten is Slimme Tactics, gebrekkige strategie; gegenereerd; nogal wat reader reactie.

Ik ben eigenlijk heel enthousiast over wat Windows 8 zal opleveren. Maar ik voelde dat Seton Hall’s plan om volledig te standaardiseren op Windows 8 tablets en ultrabooks (aanvankelijk allemaal van Samsung) en effectief verbod op Apple en Android-apparaten van gebruik in de klas was overdreven beperkend, het contact met studenten voorkeuren, en kon de school meer geld kosten op de korte en lange termijn.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Eén van de mensen die reageerden was de architect van het Windows 8 plan, Seton Hall CIO Stephen G. Landry. Zijn e-mail was zowel verrassend – Wist je dat Seton Hall is het geven van gratis laptops aan studenten sinds 1997? – En voorspelbaar – het besluit om te beperken tot alleen Windows 8 kwam neer op een real-world analyse van de financiële kosten-baten.

Credit: Seton Hall University

Landry erkent eigenlijk dat Seton Hall is zwemmen tegen de stroom in. De meeste scholen en bedrijven zullen kiezen voor BYOD ondersteuning voor een verscheidenheid van platforms, schrijft hij, maar zal Windows 8 was “de beste oplossing die momenteel beschikbaar zijn” voor de school.

Terwijl de e-mail niet maken me mijn gedachten te veranderen, ik dacht dat het was goed geschreven en verhelderend. De beurs ding om te doen leek te zijn om het uit te voeren in zijn geheel hieronder, en u vragen voor uw gedachten. De tekst wordt vet door mij voor nadruk.

————-

Nogmaals bedankt voor het reageren op mijn tweet op de website artikel. Ik vond uw commentaar zowel interessant en informatief. Ik zeker met je eens dat het gebruik van Windows 8 tabletten van ons programma is slim tactiek. Ik heb ook met u eens dat op de lange termijn meest succesvolle IT-organisaties zal strategieën om een ​​verscheidenheid van apparaten die gebruikers te brengen naar werk of school te ondersteunen implementeren. Het is echter mogelijk wat achtergrondinformatie over Seton Hall nog meer gewicht te geven aan uw beoordeling dat SHUmobile was de beste oplossing voor ons op dit moment, en niet noodzakelijk een gebrekkige strategie.

In de afgelopen vijftien jaar Seton Hall heeft een ubiquitous computing campus geweest, dat wil zeggen, bieden we een standaard laptop aan undergraduate studenten en hun docenten als onderdeel van hun collegegeld en vergoedingen. Een van de belangrijkste principes van dit programma is dat in de wereld van vandaag de toegang tot geschikte technologie is belangrijk voor academisch succes. Onze voorzitter, Dr. Gabriel Esteban, zet dit goed in zijn aankondiging van dit programma om de universitaire gemeenschap, toen hij zei: “Door de invoering van de meest geavanceerde mobiele computing-systeem in de handen van al onze studenten, ongeacht eerdere ervaring of sociaal- economische achtergrond, zijn we nivellering het speelveld en het creëren van kansen voor dienende leiders van morgen. ”

Bij het ontwerpen van onze ubiquitous computing-programma, hebben we vastgesteld dat de normalisatie stelt ons in staat om een ​​uitstekende computers om onze studenten te leveren tegen de laagste totale kosten. Deze standaardisatie laat ons ook toe om een ​​zeer hoog niveau van service en ondersteuning te bieden. Dit hoge niveau van ondersteuning is vooral belangrijk om onze faculteit die willen technologie gebaseerde activiteiten, cursusmateriaal en e-teksten op te nemen in de klas geweest. Tot de technologie evolueert, dat zal ons toelaten om hetzelfde niveau van ondersteuning te bieden in een gevarieerde omgeving, of onze gemeenschap is bereid om meer verantwoordelijkheid voor hun eigen technische ondersteuning te accepteren, ons doel is om de beste technologie-pakket te bieden voor de prijs die we in staat betalen.

De Samsung Series 7 Slate PC met Windows 8 deed dit, terwijl het oplossen van een aantal educatieve technologie kwesties. In het bijzonder het ons toeliet om studenten ‘laptop en tablet ervaring te consolideren. Dit was minder duur voor ons dan de uitgifte van zowel een laptop en een tablet, of de uitgifte van een converteerbare laptop / tablet, zoals we hebben gedaan met de wetenschap en onderscheidingen studenten in het verleden. Zodra we de beslissing om Microsoft’s First Wave Programma sluiten en vast te stellen Windows 8 maakte, Nokia en AT & T ook werkte samen met ons te voeren en een Freshmen Experience app te distribueren naar een grotere betrokkenheid van de student te ondersteunen bij hun klasgenoten niemand stil blijven zitten, docenten, mentoren en peer adviseurs en om hen te helpen navigeren door de campus (zowel fysiek als door het verstrekken van online diensten van de Financial Aid, econoom en kantoren Registrar’s).

Hier zijn een aantal webpagina’s die wat extra achtergrond te geven over ons programma

IT Nieuws Blog: http://blogs.shu.edu/doit/ 2012/08 / Seton-hall-universitair lanceringen-shumobile-the evolution-of-the-mobiele- Computing-programma /

SHU Mobile Computing Program pagina: http://www.shu.edu/offices/ technologie / over-mobiele- computing.cfm

SHUmobile Webpagina www7.shu.edu/technology/ windows8.cfm

Ik zou blij zijn om u te voorzien van aanvullende informatie over ons programma, onze beslissing om te nemen Windows 8, en waarom we geloven dat dit de beste oplossing die momenteel beschikbaar zijn die voldoet aan de Universiteit van leermiddelen en technologische vereisten. Geef me een gesprek (mijn kantoor en mobiele telefoonnummers zijn hieronder) of stuur me een e-mail op uw gemak. En nogmaals bedankt voor het bereiken van terug naar me voor mijn standpunt ten aanzien van dit programma.

Beste wensen

Stephen G. Landry, Ph.D.

Chief Information Officer

Seton Hall University

Twitter: @landryst

Facebook: www.facebook.com/landryst

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september