Cisco rolt familie van Linksys E-serie routers; begint bij $ 59,95

Cisco heeft een kwintet van nieuwe Linksys Wireless-N routers onder de E-Series paraplu bedoeld voor home entertainment en kantoorruimtes onthuld.

De entry-level lid van de groep is de Linksys E1200 en biedt overdrachtsnelheden tot 300 Mbps en ideaal voor basisdekking (dat wil zeggen het surfen op het web, enz.) In het huis. Dat heeft een 2×2 antenne configuratie, maar er is een betere optie voor iets grotere huizen met meerdere verhalen. De E1500 is bijna identiek, behalve het heeft een 2×3 antenne configuratie, het aanbieden van extra dekking.

Verhuizen naar de echte macht spelers, de E2500 is het laagste je moet gaan als je van plan bent over het gebruik van een van deze routers voor een huis kantoorruimte. Met gelijktijdige dual-band (2,4 GHz + 5 GHz) technologie, kan de E2500 snelheden tot 300 + 300 Mbps te bereiken. Net als de twee Wireless-N routers onderaan de lijst, er een iets beter model. De E3200 heeft dezelfde specs, maar met een extra antenne. Daarom moet dit ideaal voor mensen die het gebruik van de router in een kantoor aan huis, maar ook voor streaming content op een met internet verbonden TV, gameconsole, enz. Zijn

Ten slotte is de belangrijkste model is de E4200, met dezelfde dual-band snelheid en prestaties als de E2500 en E3200. Cisco heeft deze zo uitzonderlijk als het is de “enige 3×3 router beschikbaar zijn in de markt van vandaag.” Het verdubbelt ook als een media server met een dedicated stroom voor het streamen van video’s en andere multimedia bestanden naar elk aangesloten apparaat op hetzelfde netwerk.

E1200: $ 59,99; E1500: $ 79,99; E2500: $ 99,99; E3200: $ 159,99; E4200: $ 179,99

Merk op dat elk van deze routers sporten vier Ethernet-poorten, met de E3200 en E4200 beide met Gigabit aansluitingen evenals USB-connectiviteit.

Beschikbaar te beginnen op 5 april, hier is de prijsstelling schaal

Die cijfers zijn niet verrassend, en er lijkt iets voor elk budget en home internet set-up zijn.

Cisco koopt container startup ContainerX

De tech erfenis van de Olympische Spelen in Rio

Cisco zal snijden 5.500 banen in de nieuwste herstructurering

? Networking, Cisco koopt container startup ContainerX; Innovatie; De tech erfenis van de Olympische Spelen van Rio, internet van de dingen; Cisco zal 5.500 banen te schrappen in de nieuwste herstructureringen; netwerken; Cisco om bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport

? Cisco te bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport