Concentra maakt gebruik van HP’s desktop virtualisatie producten

Ik had onlangs de gelegenheid om met Suzanne Kosub, Senior Vice President en CIO van Concentra over hoe haar organisatie is met behulp van desktop virtualisatie producten van HP te spreken. Ik geniet van het spreken met de klanten van tijd tot tijd om uit te vinden hoe de producten daadwerkelijk worden gebruikt en waarom specifieke producten werden geselecteerd. Thanks, Suzanne, voor het nemen van de tijd met mij te spreken.

HP is efficiënt en kosteneffectief.

Objectieve analyse of beoordelingen uitgevoerd onder de categorieën van desktop-en support-omgevingen hebben aangegeven Concentra heeft een aanzienlijk beter dan gemiddelde score in vergelijking met anderen in hun sector.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal, Enterprise Software, HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio, Enterprise Software; HPE-updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio

HPE updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand