Details ontstaan ​​over Intel’s komende zes-core Extreme desktop CPU, de Core i7-990X

Fudzilla meldt details over de komende Intel Gulftown zes-core desktop processor, die de follow-up van de Core i7-980X Extreme Edition zal zijn. Niet verrassend, het heet de i7-990X, en zal op de markt komen in het eerste kwartaal van 2011.

De CPU is een van de zeldzame nieuwe 2011 Intel-chips die niet zal worden gebouwd met behulp van de nieuwe Sandy Bridge platform. (Tot nu toe Sandy Bridge maxes uit op vier cores.) De i7-990X zal een verkeersdrempel te voorzien van 3,33 GHz tot 3.46GHz op elke kern, met Turbo Core-modus bereiken van 3.73GHz. Net als bij zijn voorganger, de nieuwe CPU clock multiplier unlocked, die zal helpen met de onvermijdelijke overklokken u zou doen met zo’n stukje hardware.

Een ding dat niet zal veranderen is de prijsstelling van Intel op de Extreme Edition. Net als de i7-980X (en zijn voorouders), zal de i7-990X worden geprijsd op $ 999 – en zullen niet worden verdisconteerd over de levensduur. Maar als je hebt de laatste, grootste en duurste, je hebt nu iets te begeren voor de komende maanden.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s