Enterprise kernsmelting?

SAP is het inblikken SAPPHIRE Europa

Microsoft pinkslips 5.000 werknemers te midden van een redelijke, maar lauwe prestaties

Hoe erg is het daar?

De enterprise grapevine vertelt me ​​dat IBM is waarschijnlijk te dumpen 16.000 (ja- dat is zestienduizend) mensen

Dus hoe slecht is het daar? Controleer deze grafiek van de vraag in de SAP-markt

Praten gisteren naar Jon Reed die zijn vinger houdt aan de pols van de markt SAP werkgelegenheid, rondom de vraag volume naar beneden ongeveer 24% het afgelopen jaar, een cijfer dat ik heb gezien terug te vinden in het Verenigd Koninkrijk. Uit de grafiek hierboven, zijn CRM en projectmanagement een dramatische neerwaartse draai genomen. Als dat aan concurrenten wordt doorgevoerd dan zal Oracle en Salesforce.com te voelen in de knel komen.

Vreemd, betalen tarieven houden of te verhogen en vertonen geen tekenen van verzwakking. Indien de marktcontracten verder dan komt er een punt waar contractant tarieven onder druk komen.

Maar je wilt de cijfers, het feit SAP, Microsoft en ontleden – naar verluidt IBM – bezuinigen harde vertelt me ​​dat we in een diepe recessie. Hoe erg het krijgt is iedereen een raadsel.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

UPDATE: een website heeft opengesteld voor IBM’ers die worden ingeblikt. Het is vandaag de dag veel actie gezien. Sandy Kemlsey voegt inzicht

Er zijn twee rare dingen over dit. Allereerst, IBM is volledig stil over het tot nu toe, hoewel ze zullen moeten een soort persbericht uit te geven zodra het nieuws uit lekt all over the place. Ten tweede, ze zojuist aangekondigd gezonde winsten in de software groep, die lijkt te zijn de groep die de grootste hit.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen