Essentiële zakelijke reizen tech: Speakers, macht cellen en back-up

Wat je nodig hebt op de weg deze dagen is veranderd: opslag is out, connectiviteit en macht is in We hebben geen reisden met een draagbare dvd-schijf in een paar jaar, want er is zo weinig software die we nodig hebben om op die manier te installeren, en we zijn. ve vervangen meeste reisadapters UK-to-VS met de Amerikaanse macht leads, bijvoorbeeld. En de Fitbit ik was met behulp van vorig jaar is vervangen door de kleinere; Fitbit One.

Oudere Fitbits had een ingebouwde clip, de Fitbit One glijdt in een silicone rubberen behuizing met een clip die mogelijk grip je zak meer veilig. Het volgt nog al je stappen en zet ze om in verbrande calorieën en mijl gelopen (en net als de tweede generatie Fitbit, het heeft een tweede versnellingsmeter om te detecteren wanneer je loopt de trap op en telt die afzonderlijk verkrijgbaar). Net als bij eerdere modellen, kunt u smullen van een polsbandje om uw slaappatroon te volgen, maar nu kun je het ook gebruiken als een alarm, ook.

Als u een recente iPhone kan je stappen via Bluetooth te synchroniseren tijdens de dag, zodat u kunt stash in uw meest veilige zak en toch een idee krijgen van de vraag of je maakt je dagelijkse doelen of je moet naar beneden pop tot de brievenbus alleen voor de wandeling. (Dat is ook een kenmerk van de nieuwe Fitbug, maar ik ben nog steeds vinden dat gewoon te groot, ondanks de extra functies.) Immers, hoe zichtbaarder de stappen die u wel en niet hebt genomen, hoe meer kans je hebt om te krijgen in de extra beetje oefening die het verschil maakt. Zonder een iPhone, moet je binnen het bereik van de draadloze USB-adapter die gaat in je PC te krijgen (en een keer per week je nodig hebt om aan te sluiten op de USB-kabel, omdat er een – misschien iets minder handig dan de all-in-one-connector / lader voor oudere modellen).

Er is een officiële Fitbit viewer voor Windows 8 en RT (en een onofficiële één voor Windows Phone), dus ik zal in staat zijn om terug aan het eind van de CES te kijken en te zien of ik uit kerstlunch nog hebt gelopen. Fitbit heeft een API, zodat u uw gegevens kunt aansluiten op andere sites (vergelijk uw gewicht van een Withings schaal om uw wandelschoenen gewoonten te zien of uw oefening plan is het hebben van een effect, bijvoorbeeld, of zet je stappen in de punten en speciale aanbiedingen met de diensten zoals Earndit).

De Fitbit blijft mijn favoriete activiteit tracker voor de eenvoud en het plezier van het – laten we eerlijk zijn, is het niet leuk om een ​​e-mail te vertellen je dat je de hoogte van een giraffe zo nu en dan klom te krijgen?

Luister overal; De badkamer is de definitieve grens voor het streamen van muziek (of op het strand of het zwembad van het hotel, of ergens anders je dicht bij tal van water bent). Meestal heb ik pop de Lumia 920 in een waterdichte tas van Loksak en uitvoeren TuneIn Radio of Nokia Music, terwijl ik een bad te nemen, maar de Bluetooth-verbinding iShower luidspreker is bewijst handig, in het huis en op de weg. Koppelen met Bluetooth-apparaten is eenvoudig of onhandig, afhankelijk van uw smartphone – zonder omwegen de iShower kan koppelingen onthouden voor meer dan een telefoon, en het werkt tot 200 voet weg, zodat je de telefoon op een veilige plek kunnen verlaten.

Het is nogal boxy, maar het is waterbestendig (zoals in, doe het niet in de badkamer, net naast het) en het heeft een stand kunt u het overeind of slingeren rond en te gebruiken als een handvat (het is groot genoeg om haak over de deurknop als er niet een handige haak). We vonden het ook netjes gemonteerd tussen de zetels van onze laatste huurauto dus we kunnen het gebruiken om muziek en podcasts van onze telefoons op road trips om te luisteren, en we gestut het op het hotel bureau voor het luisteren naar gesprekken die we hadden gekozen conference in. U kunt dat doen met zowat elke spreker, maar het is leuk om er een die bestand is tegen de reizende hebben. En omdat het gekoppeld via Bluetooth, kunt u uw muziek te pauzeren wanneer je uit de douche of doorgaan naar het volgende nummer zonder uit.

De tweede generatie van de Sound Edifier’s To Go speakers, de Sound To Go Plus, is ontworpen om een ​​alternatief voor de vaak zwakke speakers ingebouwd in een laptop te zijn. Met twee luidsprekers per kanaal stereo, en een centrale bass radiator, er is genoeg van audio macht in de slanke aluminium behuizing – samen met een flinke set batterijen op te laden die (soms nogal langzaam) via de USB-aansluiting van de spreker. In tegenstelling tot veel luidsprekers, dit is een USB-audio-apparaat met een eigen versterkers en digitaal-naar-analoog converters, dus als je sluit hem voor de eerste keer het downloaden drivers en voegt zich als een nieuwe audio-output device op beide pc’s en Macs .

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond

Er is ook de mogelijkheid om met behulp van de Sound To Go Plus als sprekers voor een smartphone of MP3-speler, met een gebundelde 3,5mm kabel. Gewoon opladen van uw pc, en je kunt een aantal uur afspelen ergens te komen. Verbonden aan een laptop in een hotelkamer het is zeker een smakelijk alternatief voor de ingebouwde luidsprekers bij het bekijken van streaming TV of luisteren naar Spotify – en ze hebben ook een scheutje extra kracht toe te voegen aan een PowerPoint-presentatie. We willen graag Bluetooth-ondersteuning, maar bekabelde verbindingen werken prima.

Al deze draagbare functionaliteit voeding nodig. Innergie’s PocketCell;; Nadat we zo onder de indruk van zijn smartphone top-up batterij met zijn slimme opvouwbare connector (die blijkt te zijn de keerzijde van ook dat het gemakkelijk om te buigen als je je telefoon in je zak met de kabel aangesloten te hebben), we ve twee andere Innergie draagbare gadgets opladen toegevoegd aan de tas. Een daarvan is een laptop macht baksteen, de mCube Slim 95, terwijl de mCube Mini 90 is een adapter die wordt aangesloten op de sigarettenaansteker in de auto’s en de stopcontacten op vliegtuigen die is ook veel kleiner dan concurrerende adapters. En beide komen met meerdere tips, zodat u ze kunt gebruiken om meer dan een laptop op te laden, indien nodig – of een telefoon of tablet uit de ingebouwde USB-aansluiting. Innergie blijft slanke macht accessoires die kleiner zijn dan iets anders met dezelfde capaciteit zijn te maken, en zijn zo strak vormgegeven ze zijn een genot om te gebruiken.

Biometrische BitLocker, als je belangrijke informatie te bewaren op uw laptop, moet u een back-up – en als het zakelijke informatie die u nodig hebt om het te versleutelen ook. BitLocker in Windows 7 en 8 is een goede manier om de encryptie voor de drive in uw laptop, maar hoe zit het versleutelen van de file te doen? draagbare USB-drives Imation’s geven je hardware AES-256 encryptie, beheer (u kunt eigen software Imation of McAfee ePolicy Orchestrator gebruiken om de drives centraal te beheren, voor maximaal 10 gebruikers per rit) en het gemak van de toegang vingerafdruk (die ook veiliger dan de meeste wachtwoorden ook).

Met 1TB van opslag en een robuuste geval is de Defender H200 is een goede keuze voor het reizen, vooral omdat alle software die je nodig hebt om het op te zetten en te gebruiken blijft op de externe schijf, zodat u deze kunt gebruiken met meerdere machines. Om veiligheidsredenen wordt de schijf partitie niet versleuteld totdat u de eerste gebruiker, die een paar minuten duurt te maken, en dan moet u uw vingerafdrukken registreren (swipe ten minste twee vingers over het gevormde lezer vijf keer per stuk). Na dat, net scan uw vingerafdruk in te loggen op het station en te krijgen op uw bestanden. Met Windows 8, kunt u laat het stopcontact en gebruik het als een File History drive om automatische back-ups en meerdere versies van alle bestanden die u in bibliotheken te houden, of het opzetten van uw favoriete back-up software voor back-up van de bestanden die je nodig hebt. En alle bestanden die u kopiëren van je kantoor-pc om onderweg mee te nemen je net zo goed zal worden beschermd.

Voor £ 399 of meer voor de 1TB-model, de Defender H200 is niet de goedkoopste externe opslag, maar als je waardevolle of vertrouwelijke informatie, het gaat om meer waard dan u besteedt beschermt. En met de beveiliging zo handig, je zult waarschijnlijk daadwerkelijk gebruiken. Hoe is dat voor een gemakkelijke resolutie Nieuwjaar?

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond