Facebook aandelen zal naar verwachting terug naar IPO prijs klimmen snel

Hoewel de balans is verbeterd in de afgelopen kwartalen, Facebook verraste vrijwel iedereen met een smash hit, tweede kwartaal de winst rapport van vorige week.

Nu leidinggevenden op de Menlo Park, Californië op basis van werking kan hebben het laatst lacht (tenminste deze week) als Facebook aandelen aanpak van de oorspronkelijke $ 38 per aandeel beurskoers.

Sinds de beursgang aan de Nasdaq in mei 2012 is ‘s werelds grootste sociale netwerk van een zware strijd tegen analisten, de media, en zelfs de gebruikers geconfronteerd zowel in geruststellend iedereen dat het een levensvatbaar product had.

De situatie viel in dergelijke onrust die, afgelopen maart, de NASDAQ OMX Group, de moedermaatschappij van de technologie-zware beurs, eindelijk een verontschuldiging van soorten uitgegeven door te beloven tot $ 62.000.000 in contanten aan investeerders betrokken.

Dat was niet genoeg voor de Securities and Exchange Commission, die de Amerikaanse beurs geslagen, met een boete van $ 10 miljoen, meer dan slechte beslissingen zo goed gemaakt als systeem opgezet tijdens de beursgang en de secundaire handel in emissierechten.

Echter, keerde het tij in ieder geval voor Facebook zelf.

De sleutel tot het groeiende succes van Facebook als te laat lijkt te zijn mobiele-eerste strategie, een thema dat is bijzonder heeft bevorderd door CEO Mark Zuckerberg zijn.

Het was misschien wel zijn gesprek met Michael Arrington tijdens; TechCrunch 2012 in San Francisco in september vorig jaar, dat de schijnwerpers verschoven van toezicht over de IPO in de richting van de vernieuwde mobiele agenda.

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Als beleggers en analisten hernieuwd geloof in de sociale media bedrijf hebben gevonden, Facebook aandelen waren zo hoog als $ 37,08 een pop op een gegeven moment op dinsdagmiddag, volgens de laatste cijfers MarketWatch.

Toch momenteel de handel voorafgaand aan de bel, zijn Facebook aandelen net onder dat bedrag verrekend.

Te herinneren, ging Facebook publiek op $ 38 per aandeel. We konden zien Facebook raken dat cijfer opnieuw – en overtreffen – deze week.

Screenshot via Yahoo Finance

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test