Fossiele debuteert twee nieuwe smartwatches met Android Wear, een beetje stijl

Fossil Q Marshal

Populaire horlogemaker Fossil heeft aangekondigd twee nieuwe Android Wear smartwatches en een reeks van fitness-trackers, voor klanten op zoek naar nieuwe technologie toe te voegen aan hun pols.

De smartwatches zijn wel de Q Marshal en Q Wander en zal worden geprijsd vanaf $ 275 met een touchscreen display en draadloos opladen. Natuurlijk zal Android Wear gebruikers de mogelijkheid om gesprekken aan te nemen, beantwoorden teksten, te lanceren apps, en nog veel meer, vanaf hun pols te geven.

Fossil Q Wander

Ze komen in twee maten, 44mm en 46mm, en zal toetreden tot de originele smartwatches Fossil’s, de Q-oprichter, de Q54 Pilot, en de Q Grant.

De Q Marshal en Q Wander zijn ontworpen om te kijken als typische horloges van Fossil, die veel klanten een goede zaak kunnen overwegen. In het verleden, Fossil’s, hebben smartwatches strikt analoge geweest, zonder touch functies – klanten zou kunnen kijken naar een SmartWatch en zelfs niet weten.

Al onze veranderingen tot nu toe hebben directe reactie op feedback van klanten geweest, “Jill Elliott, chief creative officer Fossil, vertelde Mashable.” We hebben zoveel geleerd van onze eerste lancering in de aangesloten accessoires en weet technologie is een belangrijke verstoorder in vele industrie├źn rechts nu, met inbegrip van de mode. Maar om de twee met succes samen te voegen, wij denken dat u nodig hebt om de fashion design expertise en focus op het voor het eerst.

Fossiele kondigde ook de Motion fitness tracker, geprijsd op $ 95 met de oproep meldingen, teksten, haptische trillingen, en multi-color LED-verlichting.

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

De wearables zijn die later dit jaar, volgens het bedrijf.

Eerder heeft Fossil zei dat het plan om 100 aangesloten apparaten los tegen het einde van 2016 over zijn merken die Michael Kors en Armani bevatten.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test