Full360 levert intelligentie in de cloud

Ik heb langzaam werken mijn weg door de; elite Amazon Web Services Premier Consulting partner lijst, om mezelf vertrouwd te maken met de integrators en cloud makelaars die een serieuze deel van hun bedrijf zijn wijden aan het platform.

Een van de meest gespecialiseerde partners ik tot nu toe heb ontmoet is Full360, dat is een leider in het implementeren en beheren van business intelligence applicaties die leven in de cloud.

Zijn specialiteit is het helpen van bedrijven te krijgen allerlei data warehousing en analytische oplossingen snel aan de slag – of het nu voor een lange-termijn behoefte of om te helpen offload procesesing terwijl een bedrijf werkt aan een soort van verwante implementatie, upgrade of migratie.

Een voorbeeld: Full360 hielp een van de grootste luchtvaartmaatschappijen in de Verenigde Staten te krijgen in overeenstemming met de Oracle implementatie, toen het bedrijf ontdekte dat het achter de acht-ball. Binnen enkele dagen, het team was in staat om een ​​Oracle-productieomgeving up and running in de cloud, die het gebruikt om te beginnen met aanvulling van haar interne migratie project te krijgen, zei Eric Valenzuela, een Full360 Solution Manager en lid van het bedrijf de oprichters team. Binnen drie maanden Full360 kon de maatschappij weer in overeenstemming met zijn behoeften te brengen, in vergelijking met de zes tot acht maanden dat was verwacht.

Full360’s missie is om te helpen bedrijven van alle groottes kunnen profiteren van business intelligence-mogelijkheden zonder plunk in een hoop geld, dat zij niet zou kunnen hebben, aldus Rohit Amarnath, oprichter en CTO van Full360, dat gevestigd is in New York.

Als het gaat om enterprise performance management (die Amarnath beschouwt als een ander element van business intelligence zijn), Full360’s diensten omvatten System 7 en 9 migraties en “bevestiging mislukte implementaties.”

Hier zijn een paar extra context van achtergrondinformatie over het bedrijf

We waren een van de eerste bedrijven om Essbase duwen om de grenzen van wat het zou kunnen doen in een wereldwijde onderneming in de late jaren ’90. Deze data warehouse en Essbase ‘cube’ fabriek, gebouwd voor de wereldwijde financiële activiteiten van Deutsche Bank, met 100s van binnenkomende feeds en multi-dimensionale kubussen voor analytics van elke soort, wordt wereldwijd gebruikt door 1,000s van de gebruikers. Het systeem blijft in bedrijf vandaag.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Het bedrijf, waarvan de lijst van partners omvat Amazon Web Services, Hyperion, Jaspersoft, Oracle, Staranalytics en Vertica. Het heeft een even indrukwekkende lijst van klanten afkomstig uit financiële dienstverleners aan luchtvaartmaatschappijen om gaming bedrijven – die allemaal nodig hebben om hun verwerking middelen te schalen, snel en flexibel. Die klanten zijn onder andere Bank of America Merrill Lynch, Quantas, Chubb, American Airlines en Blackbaud.

Full360 is ook een van de bedrijven die werken met Amazon Redshift, de organisatie nieuwe cloud-gebaseerde zuilvormige data warehouse aanbod.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie