Goedkope Windows 8 notebook [Gift Guide 2012]

Quick vraag van vandaag Hardware 2.0 mailbox

Ik ben op zoek naar pick-up een goedkope notebook. Het enige nadeel is dat ik wil dat het te komen met Windows 8 in plaats van Windows 7. even welke suggesties?

Normaal gesproken is de aanloop naar de december vakantieseizoen is een goed moment om pick-up een groot deel op een nieuwe pc of notebook, maar dit jaar lijkt het erop dat, PC OEM’s niet in geslaagd om te profiteren van het winkelcentrum drukte. Echter, als je winkel rond vindt u een aantal zeer goede deals.

De beste plaats om uit te vinden een aantal stevige deals dit jaar lijkt te Best Buy, dat een aantal Windows 8 notebooks voorraden voor minder dan $ 300 te zijn.

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Drie notitieboekjes opvallen boven de rest.

De eerste is een 15,6-inch Dell Inspiron, dat een 1.7GHz Intel Celeron-processor, 2GB RAM (uitbreidbaar tot 8 GB), 320GB harde schijf, en Intel HD graphics beschikt. Dit is niet van plan om een ​​benchmark-wedstrijden te winnen, maar voor $ 250, het is een fatsoenlijke Windows 8 machine.

Een andere goede deal is het 15,6-inch Toshiba Satellite. Deze is voorzien van een 1,3 GHz AMD E-serie processor, 2GB RAM (uitbreidbaar tot 16 GB), 1366 x 768 resolutie scherm, 320GB harde schijf, en de AMD Radeon HD 6310 graphics. Het is een relatief fatsoenlijke machine voor $ 280.

Tot slot komen we bij de 15,6-inch Lenovo IdeaPad. Met een 1,4 GHz AMD E-serie processor, 4GB RAM (uitbreidbaar tot 8 GB), 1366 x 768 resolutie scherm, 320GB harde schijf en een AMD Radeon HD 7310 grafische chip, deze hardware combinatie maakt deze notebook een grote kandidaat voor Windows 8.

Dit systeem wordt geleverd met Windows 7 Home Premium 64-bit, maar is te upgraden naar Windows 8 Pro voor de lage prijs van $ 14,99. De notebook zelf kost $ 300, met Windows 8 Pro toevoegen van een andere $ 15.

Elk van deze systemen zullen een solide, draagbare Windows 8 werkpaard te maken.

Beste koop.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s