Google, Oracle Android gesprekken over een regeling op te warmen Ellison, Pagina uitvechten

Google en Oracle zal een schikking conferentie 19 september te houden en dat de besprekingen interessant zou moeten zijn gezien het feit dat de twee bedrijven ‘lead Larrys — pagina en Ellison, respectievelijk — worden gedwongen bij te wonen.

Oh wat een vreugde het zou zijn om in te zitten op die gesprekken.

Pagina en Ellison op vrijdag werden bevolen om te verschijnen voor de gesprekken over een regeling als de VS District Court van Noord-Californië echt niet wil een proef op Android te zien.

Vorige week, beide partijen gekocht in gesprekken over een regeling, maar Google wilde mobiele chief Andy Rubin te sturen. Oracle zou de president Safra Catz sturen. Die line-up niet helemaal werk gegeven staande Rubin in de Google pikorde en de bevoegdheid om een ​​regeling te dichten zodat een rechter beval de bedrijven om hun CEO’s te sturen.

Het hof zei Ellison en pagina moet zich laten zien aan gesprekken over een regeling en anderen kunnen bijwonen. Het is duidelijk dat hoewel Ellison en pagina zijn de belangrijkste attracties. De gesprekken over een regeling pit een sluwe Silicon veteraan — — Ellison tegen pagina, een relatieve nieuwkomer aan de CEO gelederen.

Een schikking lijkt waarschijnlijk, maar er is een grote kloof te overbruggen. Oracle zal een grote verlaging van de toekomstige verkoop apparaat wilt en Google zal uiteraard niet mee eens. In ieder geval, Google wedden dat Java altijd zou eigendom zijn van de zon, die niet echt veel over het monetariseren van haar intellectuele eigendom niet schelen. Google’s inzet ging vreselijk mis toen Oracle kocht Sun.

Oracle koopt logfire voor cloud-based warehouse management

Eyeing Oracle OpenWorld: What’s in store

Oracle’s Database 12c R2: Boom, mislukking, of meh upgrade cyclus vooruit?

? Werkdag pakt mid-momentum in de markt, heeft als doel te winnen temidden van Oracle-NetSuite fusie

De echte geschiedenis van Java en Android, zoals verteld door Google; Een Google Android en Java geschiedenisles; Laatste filings in Oracle octrooizaak spellen probleem voor Google, Google, Oracle hoofd om gesprekken over een regeling via Android rechtszaak; Google-Oracle schikking waarschijnlijk met top execs genoemd naar de rechter

Amerikaanse rechter scheldt Oracle en Google op Android IP verhoor; Google klaar om zich te vestigen met Oracle meer dan Android IP; Oracle zoekt Pagina vuurwerk in Google Android rechtszaak; Google CEO:? Concurrenten zullen niet vertragen ons naar beneden; Oracle wil miljarden van Google op Android En gewoon zou kunnen krijgen; Google pannen Oracle schade argument: Java werd goed gefragmenteerd voor Android, Oracle wil grote bezuiniging van Android schade als Google’s IP hoofdpijn erger

Big Data Analytics; Oracle verwerft logfire voor cloud-based warehouse management, Enterprise Software; Eyeing Oracle OpenWorld: What’s in store, Enterprise Software, Oracle’s Database 12c R2: Boom, mislukking, of meh upgrade cyclus vooruit; Cloud; Werkdag grijpt mid? -markt momentum, heeft als doel te winnen temidden van Oracle-NetSuite fusie