Vergeet Bluetooth – deze draadloze muis van HP aangesloten via Wi-Fi

Draadloze apparaten hebben de neiging om een ​​vrij beperkt aantal aansluitmogelijkheden, maar een nieuwe muis van HP voegt een nieuwe om de strijd: Wi-Fi.

In plaats van te werken via Bluetooth of een RF-uitgeruste USB-dongle, HP’s Wi-Fi Mobile Mouse maakt gebruik van dezelfde ontvanger als draadloze verbinding van een computer. Dit maakt niet alleen een USB-poort, maar maakt het ook mogelijk voor bezitters van Bluetooth-less computers een extra manier om een ​​muis te gebruiken.

Dit, HP zegt, komt niet met enige prestatie offers. Met een batterijduur van 9 maanden en een bereik van 30 voet, de Wi-Fi Mobile Mouse technische specificaties zijn nog steeds vergelijkbaar met de Bluetooth-tegenhangers.

Maar er is een catch: crafty nieuwe apparaat HP’s vereist Windows 7 aan de slag. Deal breaker? Dat hangt af van welke kant van de OSX / Windows hek je op. In ieder geval geldt wel beperken potentiële bereik van klanten van de muis.

De WiFi Mobile Mouse zal beschikbaar zijn in juni voor $ 49,99.

Hier is een (soort van verschrikkelijk) promo vid voor het apparaat.

[Via Crave]

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test