Vijf verbeteringen in de Samsung Galaxy Note Edge dankzij Android Lollipop

T-Mobile begonnen met het uitrollen van de Android Lollipop 5.0.1 update voor de Samsung Galaxy Note Edge een paar dagen geleden. De Note 4 werd een week eerder bijgewerkt. Er zijn enkele leuke verbeteringen op de Note Edge en het is altijd goed om te zien bestaande apparaten ontvangt software-updates.

Mijn evaluatie-eenheid kreeg de update via de ether meteen, maar je kunt ook een verbinding via Samsung Kies om te controleren op beschikbaarheid. De update is maar liefst 1.1GB in omvang dus zorg ervoor dat je verbonden bent met een snelle WiFi-verbinding en uw batterij opgeladen tot meer dan 50 procent.

Hoewel er vooral verbeteringen in het besturingssysteem die niet meteen opvallen, zijn er ten minste vijf verschillen ik op de Galaxy Note Edge.

Andere veranderingen zijn bijgewerkt gebied instellingen en snelle instellingen controles, nieuwe tekst messenger app, licht gewijzigde dialer en contacten applicatie, en andere Material Design verbeteringen.

Het lijkt erop dat Samsung Note Edge gebruikers een beetje van de koele rand functionaliteit met de Lollipop-update kunnen verliezen, terwijl het verkrijgen van de voordelen van Material Design en de snelheid van Lollipop. Ik raad je kijkt naar de manier waarop u vandaag uw apparaat gebruiken om te zien of het is de update waard.

Ik heb een aantal forum posts waar de gebruikers ervaren kortere levensduur van de batterij en verwarming problemen na het updaten naar Lollipop lezen. Als uw apparaat optreedt, probeer backups te maken en vervolgens het uitvoeren van een harde reset. Deze praktijk heeft geleid tot veel mensen met een beter presterende inrichting.

AT & T en Sprint Note Edge gebruikers werd eerder verstrekte de Lollipop-update, zodat de laatste grote vervoerder te wachten op de update Verizon.

Gezien de slechte levensduur van de batterij ervoer ik op de Samsung Galaxy S6 Rand en de zeer beperkte functionaliteit van de rand scherm, ik persoonlijk de voorkeur aan de grotere Samsung Note Edge gebruiken. Met deze Android Lollipop-update, de Note Edge is zeker een apparaat om te overwegen voor de road warrior.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Samsung Galaxy Note Edge beoordeling: Slag van het genie in een zwarte plaat wereld; Een maand met de Samsung Galaxy Note Edge: 5 manieren om de rand te gebruiken en 10 redenen om de telefoon te houden; Samsung Galaxy S6 Edge vs NB Rand: Welke gebogen scherm is het beste voor u;? Bescherm je Galaxy Note Edge en iPhone 6 Plus met Urban Armor Gear

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Verder is de website Note Edge dekking