Voor Amazon, de veiligheid is een ongemak

Als je ooit een definitie van hypocrisie nodig, Amazon gewoon geserveerd een hete plaat.

Amazon heeft verwijderd apparaat encryptie van zijn tablets en telefoons, een dag nadat het bedrijf diende een kort ondersteunende Apple in haar strijd tegen de FBI via encryptie.

Advies: Amazon heeft ervoor gekozen om encryptie uit de apparaten te verwijderen, en we hebben om vooruit te gaan vanaf daar.

De retailgigant draaide cloud en apparatenmaker bevestigde in een verklaring had apparaat encryptie verwijderd uit zijn Fire OS 5 omdat het bedrijf “vond klanten waren niet gebruikt.”

Met andere woorden, zal Amazon blijven maken van uw gegevens te versleutelen in transit, maar het zal niet de inhoud van Fire tablets of telefoons haar klanten klauteren. Dat betekent dat dieven en rechtshandhaving zal een gemakkelijkere tijd grijpen gebruikersgegevens van deze apparaten zonder al te veel moeite te hebben.

Hoewel het besluit van vorig jaar werd gemaakt, de heisa ontstoken deze week na één Fire tablet eigenaar David Scovetta gepost een screenshot op Twitter waaruit blijkt dat versleuteling op oudere Fire HD en Vuur HDX tablets is “niet langer ondersteund.” Nu lijkt het erop dat Amazon is het omkeren van koers en zal toevoegen terug encryptie in een lente-update, volgens TechCrunch.

Toch Amazon’s timing van de upgrade is opvallend, gezien het feit dat de software geduwd om oudere apparaten op een spannend moment in de tech industrie.

Apple is het bestrijden van de FBI nadat een Californische rechtbank zei dat de iPhone-maker moet helpen federale agenten breken in de iPhone van een van de San Bernardino terroristen. Apple weigerde te voldoen aan de bestelling, met het argument dat de bestelling dwingen het aan software die de FBI zou helpen herschrijven omzeilen wachtwoord van het toestel in strijd met het bedrijf First Amendment rechten.

FBI versus Apple zou kunnen maken of breken Silicon Valley; Backdoor “battle had voorkomen kunnen worden met de elementaire IT-beveiliging praktijken; FBI zegt de lokale politie het zal helpen ontsluiten iPhones indien mogelijk; FBI crack verkoop van de iPhone kon raken; FBI ontgrendelt gegrepen iPhone zonder hulp van Apple , eindigt rechtszaak

Amazon reageerde niet toen we vroegen om duidelijk te maken waarom het had gekozen om de functie te verwijderen.

de website Adrian Kingsley-Hughes legde de basics. Kortom, Amazon’s Fire OS is een afsplitsing van Android, waarvan de versleuteling is onderdeel van de deal. De beslissing om de functie te verwijderen is Amazon’s te maken. Schakelen encryptie op standaard heeft geleid tot enige telefoon makers die lijden aan “problemen met de prestaties,” dat is waarom zo weinig Android-apparaten worden geleverd met de functie is ingeschakeld uit de doos.

Amazon heeft een functie waarmee gebruikers klauteren de inhoud van Fire tablets of telefoons van haar klanten, die de gegevens beschermt tegen diefstal of surveillance verwijderd. ()

In het geval van Amazon’s Fire tablets, zelfs hun supportpagina’s waarschuwen dat het inschakelen van encryptie on Fire tablets “zal leiden tot tragere prestaties”.

Veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters, veiligheid, veiligheid,, De kosten van ransomware aanvallen Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen: 1000000000 $ dit jaar, veiligheid, MedSec aangeklaagd wegens St. Jude pacemaker kwetsbaarheid rapport

Degenen die hebben aangezet encryptie op hun Fire tablets kunt kiezen voor de software niet te upgraden.

Maar wat is waarschijnlijk meer het beledigen van alles is dat het dwingt eigenaren apparaat in een lastige veiligheidssituatie: upgraden en encryptie te verliezen, of niet upgraden en verliezen op de nieuwste functies en beveiligingsoplossingen.

Gezien het feit dat de industrie – Apple en Google (zij het in een trager tempo), en anderen – is rand naar de bredere toepassing van encryptie, het is bizar dat Amazon gaat tegen de stroom in.

Nu dat de klanten komen naar dat encryptie te accepteren is een selling point, Amazon moet hij agressief duwen op klanten de vraag of ze vragen of niet. Apple stilletjes toegevoegd encryptie om iOS 8, alleen de aankondiging van het na het feit. Het was geen probleem, totdat de regering maakte het een probleem.

Hier is het eenvoudig antwoord. Als Amazon niet encryptie kan duwen standaard als gevolg van prestaties van het apparaat problemen, moet dan de producten beter.

Maar het probleem is dat, omdat de tabletten hebben een extreem lage prijs punten en in de buurt te verwaarlozen winstmarge, Amazon kan niet de prestaties van zijn tabletten verhogen zonder het verhogen van de prijs.

Elk bedrijf tot op zekere hoogte is nu een beveiligingsbedrijf – van speelgoed bedrijven om het apparaat gadget makers en zelfs autofabrikanten slim. Elk bedrijf heeft om na te denken over de veiligheid in de voorhoede, in plaats van een bijzaak. Voor toonaangevende tech bedrijven als Amazon, in het bijzonder, de veiligheid moet een centrale pijler en niet een ongemak voor het bedrijf of haar klanten.

Amazon’s security backtrack stuurt een sterke boodschap dat dat de prestaties van de apparaten is belangrijker dan de veiligheid van haar klanten. Dat is op zich een gevaarlijk precedent, een die kon zien andere tech bedrijven maken gebruik van encryptie als een commodity in plaats van het gebruik van encryptie om de wereld veiliger te maken.

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

De kosten van ransomware aanvallen: 1000000000 $ dit jaar

MedSec aangeklaagd wegens St. Jude pacemaker kwetsbaarheid rapport