Apple brengt iOS 6.1, beschikbaar om te downloaden vandaag

Apple heeft de nieuwste versie van zijn mobiele besturingssysteem, iOS 6.1, beschikbaar om te downloaden vandaag vrijgegeven.

In een verklaring, de Cupertino, Californië-gebaseerde technologie reus zei de nieuwe software zal 4G evolutie op lange termijn (LTE) mogelijkheden om 36 extra iPhone dragers en 23 extra iPad luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld te brengen.

Nieuwe LTE-markten zijn bijgewerkt op de website van Apple naar Denemarken, Finland, Italië, Zwitserland, en enkele Midden-Oosten landen omvatten.

Apple heeft zijn eerste kwartaal uitgebracht voor de nieuwe 2013 fiscale jaar, met inbegrip van de omzet over de vakantie periode december gewoon weg.

Apple’s marketing chief Phil Schiller zei in voorbereide opmerkingen: “iOS 6.1 brengt LTE ondersteuning om meer markten over de hele wereld, zodat nog meer gebruikers kunnen genieten van ultrasnelle Safari browsing, FaceTime-videogesprekken, iCloud diensten, en iTunes en de App Store te downloaden.”

Een aantal security fixes zijn geïntegreerd in de nieuwste software, samen met software bug fixes. Een nieuwe privacy-functie, de website van de zuster-site Dit meldt de website, is een optie om de reclame van Apple reset “niet-permanente, niet-persoonlijke, device identifier.”

De software is beschikbaar als een gratis update, en meldingen zullen vandaag worden verzonden naar ondersteunde apparaten. iOS 6.1 is compatibel met de iPhone 3GS, 4, 4S, en 5, de iPad 2, de derde en vierde generatie iPad en de iPad Mini, en de vierde en de vijfde generatie iPod Touch.

Door de nummers

Meer dan 9 miljard foto’s geüpload naar Fotostream; 450 miljard iMessages gezonden, en meer dan 4000000000000 ontvangen kennisgevingen; Bijna 300 miljoen iPhone, iPad en iPod Touch-apparaten op iOS 6 in vijf maanden, meer dan 800.000 apps in de Apple App Store, met meer dan 300,00 native apps voor de iPad; 40 miljard apps gedownload door de iPhone, iPad en iPod Touch klanten, meer dan $ 7000000000 besteed aan ontwikkelaars tot nu toe.

Meer dan 9 miljard foto’s geüpload naar Fotostream

450 miljard iMessages gezonden, en meer dan 4000000000000 ontvangen kennisgevingen

Bijna 300 miljoen iPhone, iPad en iPod Touch-apparaten op iOS 6 in vijf maanden

Meer dan 800.000 apps in de Apple App Store, met meer dan 300,00 native apps voor de iPad

Hardware; Bouw zelf een $ 10 VR-headset, Apple, Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store, iOS, iOS 10 is nog steeds een puinhoop, maar in ieder geval het is een pittige, stabiele puinhoop, hardware, Apple om te upgraden Mac line-up dit jaar, stylus ondersteuning iPad volgend jaar: Rapport

40 miljard apps gedownload door de iPhone, iPad en iPod Touch klanten

Meer dan $ 7000000000 besteed aan ontwikkelaars tot nu toe.

Bouw zelf een $ 10 VR-headset

Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store

iOS 10 is nog steeds een puinhoop, maar in ieder geval is het een pittig, stabiele puinhoop

Apple dit jaar Mac line-up, iPad stylus ondersteuning volgend jaar te upgraden: Aangeven