Australië 3D Group naar de lijst op de ASX in omgekeerde overname

Western Australian Brewing Company Oz Brewing heeft een deal om Australische 3D printing-technologie ontwikkelaar 3D Group te verwerven in een omgekeerde overname dat het 3D-printerfabrikant lijst op de Australian Securities Exchange (ASX) begin december kon zien ondertekend.

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; NBN, NBN zal Australië in een ‘leidende positie:? Bill Morrow, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent, Cloud, Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

De twee bedrijven hebben een bindende hoofden van de overeenkomst die zal zien Oz Brewing verwerven 3D Group voor meer dan 1,4 miljard aandelen, samen met 750 miljoen opties ingevoerd.

Driedimensionaal printen, ook wel bekend als additive manufacturing, is een snel groeiende technologie-sector in Australië op dit moment, en hoewel 3D Group is een relatief nieuwe speler in de industrie, heeft het reeds de aandacht van de nationale belanghebbenden gevangen.

Begin juli toonde het bedrijf zijn FFF (gesmolten filament fabricage) 3D-printer op 3D Printing Conference and Expo Melbourne. Met een maximale afdrukvolume van twee meter in blokjes, maar oogstte aandacht als de grootste 3D-printer op het evenement.

Het bedrijf heeft ook onlangs een deal met de Australische-beursgenoteerde grafiet en koper mijnwerker, Kibaran, ondertekend met het oog op technologie-grafiet afgeleide grafeen in dienst te ontwikkelen – een nano-materiaal – in de 3D-printproces.

Hoewel nog steeds in heel zijn vroege stadia, 3D Group Managing Director Frank Pertile vindt dat de technologie de industriesector kunnen transformeren.

Als er iets kan worden ontwikkeld die wel trouwen 3D-printtechnologie met grafeen, dan zal het zeker een game-changer in termen van de bouw dingen, zoals elektrische apparaten, “zei hij.” De vooruitzichten en het potentieel van de integratie van grafeen in de bestaande apparaten en technologieën is enorm.

3D-Group verwacht dat de inkomsten op korte termijn van de productie en verkoop van grote print envelop 3D-printers alsook van print bureau diensten aan de productontwikkeling, architectuur, gezondheidszorg en onderwijs te komen.

Voor de langere termijn, het bedrijf verwacht dat de retail kiosk begrip bij te dragen aan de inkomsten, samen met zijn online markt en onderwijsprogramma’s.

“3D Group wil een leider in de additive manufacturing sector geworden, het bevorderen van de acceptatie van de technologie en de bijbehorende diensten in Australië door gebruik te maken Australische knowhow en vindingrijkheid, het opnieuw aangaan van de verwerkende industrie en door het aanbieden van” tech “intellectuele capaciteiten van de mogelijkheid om werken en het ontwikkelen van nieuwe bedrijven rond deze ontwrichtende technologie hier in Australië eerder dan in andere delen van de wereld, “Oz Brewing vertelde haar aandeelhouders in een verklaring (PDF) deze week.

De voorwaarden van de overeenkomst zijn nog steeds onderworpen aan een due diligence, goedkeuring en de definitieve documentatie en de afwikkeling van de aankoop van 3D-Groep kan Oz Brewers verlangen om opnieuw te voldoen aan de ASX-notering regels, die niet kunnen plaatsvinden totdat de aandeelhouders hebben ingestemd de overeenkomst.

Naar aanleiding van de afwikkeling van de deal, zal de huidige Oz Brewers bestuurders met pensioen en zal worden vervangen door bestuurders van 3D Group genomineerd. De overeenkomst zal zien Oz Brewers aangaan van een bruikleenovereenkomst met 3D Group om de fondsen gaan naar de 3D-printer fabrikant.

De uitvoering van de verkoop van aandelen overeenkomst zal plaatsvinden op 26 september, terwijl de re-notering van het bedrijf op de ASX is gepland voor 12 december.

Sinds de aankondiging, hebben Oz Brewing aandelen omhoog geschoten van minder dan AU $ 0,006, tot $ 0,010 AU op het moment van schrijven. Het bedrijf, dat zich achter Fremantle Mad Monk brouwerij, rapporteerde een verlies van AU $ 636.000 vorig jaar.

overeenkomst 3D Group met Oz Brewers is de laatste in een groeiende lijn van de Australische technologie bedrijven aangaan omgekeerde overname overname deals met ASX-beursgenoteerde ondernemingen, waardoor ze in het openbaar te noemen.

Peth-gebaseerde IT-consultancy bedrijf, Cirrus Networks, heeft geopenbaard is van plan om weer te geven op de ASX via een omgekeerde overname van een nog-niet nader genoemde mijnbouwbedrijf, volgens een rapport dat vandaag door The Australian Financial Review.

Ondertussen, in eind april, enterprise cloud-applicatie provider, PRM Cloud Solutions, werd, volledig overgenomen, door ASX-beursgenoteerde mijnbouw exploratie bedrijf, Minerals Corporation, waarvan de werkzaamheden waren opgedroogd.

In maart, een ander lokaal cloud computing provider, CloudCentral aangekondigd dat zij zou deelnemen aan een, omgekeerde overname, van verontruste wijngaard eigendom van de onderneming, Dromana Estate.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen