Bharti Airtel en Xolo ingesteld op 4G-telefoon te lanceren in India

De laatste tijd, Xolo is agressieve marketing van zijn apparaten, met name op de televisie, met promotionele banners en advertenties die op primetime. Nu zal Xolo de lancering van de eerste 4G-smartphone met Bharti Airtel, volgens rapporten van The Times of India. Xolo is de eerste Indiase merk om een ​​time-division duplex evolutie op lange termijn (TD-LTE) smartphone in India te bieden, zoals zendingen zal beginnen met het einde van de maand.

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Xolo heeft plannen om een ​​reeks van 4G-toestellen lanceren in verschillende prijsklassen, het ondersteunen van TD-LTE-technologie, in 2014. Verder Xolo ook plannen om het schip meer dan een half miljoen apparaten dit kwartaal alleen al, want het voorspelt dat de verkoop voor 4G-apparaten concurrerend in 2015.

Zoals eerder gemeld, op dit moment, Bharti Airtel is het enige netwerk in India met een 4G LTE-netwerk, en zelfs dan, het is slechts in bepaalde steden. Bovendien, Bharti Airtel onlangs een overeenkomst met Reliance Jio getekend voor het delen van netwerkinfrastructuur om dubbel werk te voorkomen.

Persoonlijk zou ik graag uiteindelijk zien 4G LTE-technologie beschikbaar in heel India. Alleen dan zou ik overwegen de aanschaf van een 4G LTE-apparaat. In zijn huidige vorm, met zowel het apparaat en de beschikbaarheid van het netwerk beperkingen, consumenten lijken niet zo geïnteresseerd in het maken van de schakelaar te zijn.

Wat ik heb ook gerealiseerd, is dat in aanvulling op de meeste abonnees tevreden zijn op ofwel een 2G of 3G-netwerk, sommige zijn niet van bewust dat 4G is helemaal beschikbaar in bepaalde steden of zelfs beschikbaar. Het is duidelijk dat de consument moet worden geïnformeerd om een ​​beslissing te nemen, en ik heb echt niet het gevoel dat de telecom operators een groot deel van een poging om hen op de hoogte hebben gesteld.

Op dezelfde manier, naast beschikbaarheid van het netwerk problemen, er is ook een gebrek aan 4G-apparaten beschikbaar zijn in de Indiase markt. Als je loopt in je lokale bazaar of de markt, ze gewoon niet 4G-apparaten te dragen. Je moet meestal naar de high-end winkelcentra, en al je weet dat je een premie betalen omdat je iets kopen van het winkelcentrum, niet uw buurt.

Echter, met Xolo bundelen haar 4G-smartphone met Bharti Airtel, ik weet zeker dat haar winkels zal binnenkort beginnen met het dragen van de apparaten, ook. Tenminste zullen ze een andere optie voor het kopen van een 4G-apparaat.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar