BlackBerry’s ommekeer: 7 vragen weefgetouw voor toekomstig

BlackBerry CEO John Chen erkende dat turnaround van het bedrijf is “ingewikkeld”, maar heeft veel van de activa die kunnen leiden tot een ommekeer. Het probleem is dat BlackBerry heeft zo veel losse eindjes aan elkaar te knopen dat het moeilijk is om te zien hoe het bedrijf vernieuwt, zelfs wanneer het een oorlog op de borst van $ 3200000000 om het te financieren.

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Op een conference call met analisten volgende sombere derde kwartaal resultaten die, schattingen gemist, Chen aangelegd BlackBerry’s ommekeer geval is na 45 dagen op de baan.

Het bedrijf heeft vier eenheden — Enterprise Services, Messaging, QNX Embedded Devices business en de zakelijke — transparanter te maken. Tot nu toe de meest transparante ding over BlackBerry is een afschuwelijk financiële plaatje. Het bedrijf rapporteerde een derde kwartaal een nettoverlies van $ 4,4 miljard of $ 8,37 per aandeel, op een omzet van $ 1,2 miljard. De aangepaste verlies was 67 dollarcent per aandeel. Wall Street verwachtte een verlies van 44 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 1590000000.

“We zijn in zakelijke mobiliteit, sterk beveiligd en strategische”, zegt Chen, en merkt op BlackBerry zal zich richten op gereguleerde sectoren. QNX is een veelbelovend bedrijf, en apparaten zal verbeteren met een Foxconn deal die de inventaris en de kosten het risico verlaagt. Messaging is meer als een startup.

Ook; BlackBerry probeert enterprise software te houden, diensten fort, klanten op hun hoede; BlackBerry beefs op Android en iOS-device management: Is BES nu zijn kroonjuwelen; Hoe BlackBerry kunnen zelf gered?

“Onze kaspositie zal ons in staat stellen om onze turnaround ingenieur,” zei Chen.

Dat opening laat nog een hoop onopgeloste vragen opknoping. Het is goed dat Chen wil een lopend gesprek over turnaround BlackBerry hebben. Hij gaat wat tijd om zijn zaak te maken nodig hebben. “Het gaat om een ​​lange overgangsperiode,” zei Chen. Hij zei BlackBerry wil een winst in het fiscale jaar 2016 en de operationele cash posten neutraal einde van het boekjaar 2015. BlackBerry is op dit moment in het laatste kwartaal van het boekjaar 2014.

Hier is een blik op de grote vragen geconfronteerd BlackBerry. De antwoorden zullen uiteindelijk overleven BlackBerry’s te bepalen.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar