Bring-your-own-device steeds aanvaarde zakelijke praktijk (enquête)

Het brengen van uw eigen apparaat aan het werk is eigenlijk steeds een geaccepteerde handelspraktijk voor zowel kleine en grote ondernemingen, op basis van nieuw onderzoek van Citrix.

Meer dan 67 procent van de deelnemers aan de enquête gemeld dat zij geen beleid, procedures of IT-systemen in de plaats moet het gebruik van persoonlijke apparaten te beheren voor zakelijke doeleinden. Minder dan de helft van de Amerikaanse bedrijven (46 procent) op de hoogte zijn van alle apparaten hun personeel gebruiken voor zakelijke doeleinden. 53 procent van de bedrijven hebben gezien verbetering van de productiviteit van meer dan 10 procent dankzij het gebruik van persoonlijke apparaten op het werk, met 16 procent rapportage stijging van meer dan 30 procent;. 32 procent van de bedrijven zijn het meest bezorgd over de gevolgen voor de beveiliging van het toestaan ​​van de toepassing en document downloads op persoonlijke apparaten; 23 procent zijn bezorgd over persoonlijke apparaten proberen om toegang op afstand tot het bedrijfsnetwerk te krijgen.

De wereldwijde IT consumerization enquête bleek dat 25 procent van de ondernemingen en kleine tot middelgrote bedrijven wereldwijd ondersteunen het gebruik van persoonlijke apparaten voor zakelijke doeleinden. Zeker, dat is slechts een verwijzing naar een kwart van het wereldwijde personeelsbestand.

Toch is het spreken met een zeer grote trend, evenals een dringend probleem voor IT-afdelingen – of ze nu in het voordeel van persoonlijke apparaten worden gebruikt op het werk van netwerken of niet.

Cisco WebEx, Jabber dichter aan het zijn volledig toegankelijk overal; VMware prepping ‘phone-in-a-telefoon’ voor zakelijke klanten; Citrix opent gratis GoTo Developer Center reCisco Gen-Y studie: Mobiele apparaten ter waarde van meer dan een hoger salaris; Citrix ritten productcyclus, grote deals aan sterke Q3, ups vooruitzichten

Bijvoorbeeld, meer dan de helft (62 procent) van de ondervraagde bedrijven hebben geen controle-instrumenten om deze apparaten te beheren, terwijl 45 procent van de IT-managers zijn zich niet bewust over alle apparaten worden gebruikt.

Terwijl het onderzoek heeft betrekking op een aantal belangrijke markten over de hele wereld, hier zijn de hoogtepunten voor de VS

Dus wat zijn IT-afdelingen worstelen met deze kwesties aan te doen? In wezen hebben ze in het reine met de realiteit dat de werknemers niet gaat stoppen met het gebruik van hun persoonlijke apparaten voor het bedrijfsleven en erachter te komen hoe het te laten werken om te komen.

Het verlenen van bijstand voor remote en mobiele werknemers is nu een cruciale eis om ervoor te zorgen zeer productieve en efficiënte bedrijven “, zegt Elizabeth Cholawsky, vice president en general manager van IT-diensten voor Citrix, in het rapport.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek, hardware, Top accessoires voor je MacBook (september 2016), Social Enterprise; Top 10 apps:? Deze beschikken over de meest downloads tot nu toe dit jaar, hardware; Top 25 accessoires voor je MacBook

Ter referentie, is dit onderzoek gebaseerd op de antwoorden van meer dan 1.100 senior executives en IT-managers in Australië, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Het onderzoek werd uitgevoerd in samenwerking met door YouGov en Research Now tussen mei en augustus 2011.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Top accessoires voor je MacBook (september 2016)

Top 10 apps: Deze beschikken over de meest downloads tot nu toe dit jaar

Top 25 accessoires voor je MacBook