China leidt wereldwijd in streaming, het downloaden van media

China’s online populatie is de wereldleider op het gebied van streaming of downloaden van media, met meer dan 70 procent het selecteren van muziek of films, gevolgd door Turkije, volgens een studie. Hij merkte ook op dat het land leidde in online games activiteiten.

De online enquête, die werd uitgevoerd door Ipsos Global Public Affairs voor nieuwslijn Reuters en vrijgegeven op woensdag, bleek dat op een wereldwijde gemiddelde, 57 procent van de respondenten zei dat ze bezochte websites voor hobby’s en andere belangen, 43 procent gedownloade muziek en 34 procent doorzocht voor films.

Meer dan 19.000 volwassenen wereldwijd deel aan de studie opgemerkt.

Echter, Reuters merkte op dat het gebruik in de 24 landen die op grote schaal ondervraagde gevarieerd. Bijvoorbeeld, 72 procent van de mensen in Turkije zei dat ze plaatsen voor hobby’s bezocht, terwijl slechts 35 procent in Saoedi-Arabië deed.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Keren Gottfried, research manager bij Ipsos Global Public Affairs, zei: “Het is opmerkelijk om te denken dat de file-sharing technologie, populair voor muziek alleen in de recente geschiedenis, wordt nu gedaan door vier op de 10 internetgebruikers in 24 landen.”

De studie merkte ook op dat China was ook de leider in online games deelname, met 61 procent zeggen dat ze hadden gespeeld. Daarentegen is de wereldwijde gemiddelde voor mensen die online games spelen was 27 procent.

Gartner eerder had voorspeld online games de Chinese markt tot 39 procent groeien tot meer dan US $ 9200000000 2014.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen