Cisco WebEx verkleint dienstenaanbod

Met Microsoft klaar om haar aanzienlijke spier achter nieuwe Skype offers gebracht (op voorwaarde dat de deal wordt gesloten en al, zoals verwacht tegen het einde van het jaar), Cisco beweegt om beter te voldoen aan de behoeften van kleinere bedrijven met een WebEx-conferencing-diensten.

Er is nu een versie van de dienst gericht op kleine bedrijven die alleen nodig om voor maximaal acht mensen op hun bijeenkomsten. De nieuwe versie, die u moet online kopen, is geprijsd op $ 19 per maand als je het kopen ad hoc, als u zich verbinden tot een jaar in dienst, zult u $ 15,99 per maand te betalen.

Eerder, de ingang was een dienst die ontmoetingen ondergebracht met maximaal 25 personen, die bleek te zijn grootste dan wat veel bedrijven verwacht, zei Deborah Holstein, senior director, online, voor Cisco. “We kregen feedback die mensen gewoon wilden een kleinere kamer, ‘zei ze. De 25-persoon die aan de service is geprijsd op $ 49 per maand.

De dienst heeft dezelfde kenmerken als de bestaande service. Het is compatibel met een hele reeks van mobiele apparaten, wat betekent dat u kunt starten of deelnemen aan een bijeenkomst op uw smartphone of tablet-computer als u geneigd zijn. Holstein zei dat ongeveer 1 miljoen mensen mee WebEx vergaderingen elke maand met behulp van een mobiel apparaat. Over het algemeen, ongeveer 23 miljoen mensen gebruik van de dienst WebEx elke maand.

? Networking, Cisco koopt container startup ContainerX; Innovatie; De tech erfenis van de Olympische Spelen van Rio, internet van de dingen; Cisco zal 5.500 banen te schrappen in de nieuwste herstructureringen; netwerken; Cisco om bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport

De dienst wordt ge├»ntegreerd met Outlook-agenda’s, voor online planning doeleinden, en u kunt een vergadering op te nemen, als je wilt. Gearchiveerd vergadering opnamen kunnen worden afgespeeld later, als je wilt. Dus dat betekent dat als je stiekem bent, kun je eigenlijk ervoor zorgen dat de vergaderingen op zijn minst worden gezien door meer dan acht deelnemers. Dit is een grens aan de opslagruimte die je krijgt met de service, hoewel, dus je kunt niet te veel opnamen op te slaan in een keer.

Cisco koopt container startup ContainerX

De tech erfenis van de Olympische Spelen in Rio

Cisco zal snijden 5.500 banen in de nieuwste herstructurering

? Cisco te bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport