Cisco zegt mobiel, zal video streaming wereldwijde IP-groei te stimuleren

Meer Internet gebruikers en apparaten, snellere breedband snelheden en meer bekijken van video’s zal resulteren in de wereldwijde IP-verkeer te bereiken 1.6 zettabytes in 2018, aldus de meest recente Cisco Visual Networking Index.

Cisco schat dat video zal goed zijn voor 79 procent van alle IP-verkeer in 2018, klimmen van 65 procent in 2013, en dat mensen zullen verhuizen van het bezitten van een gemiddelde van 1,7 apparaten in 2013 aan het bezitten van 2,7 apparaten in 2018.

Misschien wel de meest interessante afhaalrestaurants uit de index voort uit hoe en waar IP-verkeer zal afkomstig zijn. Ongeveer 4 miljard mensen, of 52 procent van de wereldbevolking, zal online zijn. Voor het eerst in de geschiedenis van het internet, zal de meerderheid van het verkeer niet afkomstig zijn van pc’s – mobiele en draagbare apparaten, die in 2013 goed voor 33 procent van IP-verkeer, zal een 57 procent aandeel van niet-PC verkeer te nemen in 2018.

Cisco breekt de samengestelde jaarlijkse groei als volgt

Grads Tech Gift Guide: voordat ze naar buiten in de koude, wrede wereld …; Gadget Gifts for Dad: Haal de oude man wat hij wil – toys

Als de duidelijke leider van de CAGRs, Cisco heeft hoge verwachtingen voor M2M, en voorspelt dat zal er bijna net zoveel M2M-aansluitingen als er mensen op aarde (ruim 7 miljard euro) binnen vijf jaar.

Op de breedbandmarkt voorzijde, Cisco zegt Japan en Zuid-Korea zal de gemiddelde snelheden van 100 Mbps te bereiken in 2018. De rest van de wereld zal 42 Mbps te bereiken in 2018, een stijging van 16 Mbps aan het eind van 2013.

Doug Webster, VP van producten en marketing voor Cisco, zei de index toont de wereld is nu stevig in de “Zettabyte Era”

Onze eerste Cisco Visual Networking Index negen jaar geleden richtte de zettabyte als een belangrijke mijlpaal voor de wereldwijde IP-verkeer. De realiteit van het internet van Everything (OIE), de toenemende vraag naar mobiliteit netwerk, en de opkomst van 4K-video is een van de belangrijkste trends gemarkeerd in de prognoses van dit jaar dat er aanzienlijke mogelijkheden voor service providers vandaag vertegenwoordigen en in de nabije toekomst.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

TV’s – 18 procent; Tabletten – 74 procent; Smartphones – 64 procent, M2M-aansluitingen – 84 procent

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’