#CXOTALK: Open data en API’s in The New York Times

The New York Times is een van de meest eerbiedwaardige en bekende kranten ter wereld. Ondanks zijn lange geschiedenis, de Times geconfronteerd met aanzienlijke storende druk van de concurrerende omgeving media.

Uitdijende bronnen van de inhoud, veranderende verwachtingen van informatie aan de consument, en het verschuiven van bronnen van inkomsten zijn de New York Times gedwongen om te heroverwegen hoe het creëert en distribueert content.

Open API’s zijn een belangrijk onderdeel van die nieuwe distributiestrategie. Met behulp van API’s, de Times is het verhogen van de waarde van de inhoud ervan door het beschikbaar maken voor ontwikkelaars om applicaties die een bredere verspreiding kan rijden op te bouwen.

Voor aflevering 161 van de CXOTALK reeks gesprekken met innovators, sprak ik met Scott Feinberg, API Architect bij The New York Times. Scott is de persoon die verantwoordelijk is voor het ontwerpen van API gebruikt in The Times.

Lees dit

Werkdag CEO verklaart zijn topprioriteiten; Op zoek naar social media succes in het bedrijfsleven, innovatie en IT in de Formule One racing, user-centric IT bij het Amerikaanse Patent Office, innovatie en grootschalige IT, met Oracle’s Mark zondag

Let op het gesprek hieronder en lees een volledige transcript van het CXOTALK website.

Hier is een bewerkte uittreksel uit ons gesprek. In dit segment, Scott legt uit waarom API’s belangrijk zijn voor The Times en beschrijft een aantal van de betrokken zijn bij het maken van deze API’s kwesties

Uw API’s zijn gratis toegankelijk voor het publiek. Hoe worden ze gebruikt?

Een groot deel van de mensen die ze gebruiken zijn onderzoekers proberen om patronen te vinden. We hebben 165 jaar van de inhoud te onderzoeken hoe het gesproken woord is veranderd of die verhalen populair zijn geweest tussen 1940 en 1970, bijvoorbeeld.

Anderen willen alle artikelen over een bepaald onderwerp, of gebruik maken van onze API’s met IFTTT (If This Dan That), integratie met ons op via point and click. Ze kunnen laten gaan in hun Evernote. Wat ze willen om te communiceren met onze content. Openbare bibliotheken gebruik maken van onze Best Seller lijst programmatisch te beslissen welke boeken te kopen.

Er is al veel interessante toepassingen, en we zijn altijd op zoek om te leren van onze gebruikers en zet deze ervaringen terug in ons belangrijkste product.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Hoe kan API’s ondersteunen de missie van The New York Times?

De kern van de missie van The Times is om de samenleving te verbeteren door het creëren, verzamelen en distribueren van inhoud van hoge kwaliteit. De meeste van de tijd, zijn API’s gebruikt om de grote inhoud te verspreiden, zonder hen, zou het heel moeilijk voor ons om informatie te verstrekken in de verschillende plaatsen mensen willen. We willen informeren en geven je het nieuws en de informatie op welke wijze dan ook het meest zinvol voor u.

Wanneer is het zinvol om gegevens weg te geven.

Bijvoorbeeld, onze koken website begonnen met het besef dat we hebben 17.000 recepten die dateren uit de jaren 1800. Omdat we een dienst die al al die content opgeslagen, waren in staat om te bouwen en opnieuw te gebruiken.

Koken was een harde API te bouwen. Recepten zijn een ongelooflijk moeilijk domein te modelleren, want je hebt onbeperkt formaten, zoals een snufje suiker. Hoe vertegenwoordigt u dat wanneer het een metriek van grootte, maar op hetzelfde moment kunt u twee streepjes te hebben?

Vertegenwoordigen gerechten en recepten is hard, dus we duwen mensen om tijd te besteden upfront het ontwerpen van de interfaces, na te denken over wat een recept eruit ziet. Werken met domein experts in recepten biedt ontwikkelaars een beter begrip van de inhoud en hoe je nieuwe manieren om recepten, maten, metingen en dat soort dingen te presenteren toe te voegen.

Hoe ga je aanmoedigen goedkeuring van uw gegevens en content?

Je kunt niet gierig zijn, je moet het uit te geven.

Toen we onze ontwikkelaar portal gelanceerd waren er een heleboel vragen als: “Zijn mensen die naar onze gegevens te stelen? ‘ Vragen als dat. geef het gewoon weg. Je hoeft niet alles te geven, maar niet gierig zijn.

Uiteindelijk zul je gepassioneerde mensen die geïnteresseerd zijn in het gebruik van uw gegevens op nieuwe manieren te vinden zijn. Laat uw gebruikers om de ervaring die ze willen bouwen.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

CXO-Talk