Een half miljoen klanten aanmelden om MYOB

MYOB heeft aangekondigd dat het een nieuwe mijlpaal heeft bereikt, het ondertekenen van meer dan 500.000 gewone betalende klanten met ingang van december 2014.

MYOB zei dat van zijn reguliere betalende klanten, meer dan 116.000 zijn cloud-abonnees.

MYOB KMO oplossingen general manager James Scollay zei dat de resultaten geven aan gretigheid van de markt om het bedrijf cloud-aanbod vast te stellen.

“Wij erkennen dat kleine en middelgrote bedrijven hebben verschillende en specifieke behoeften en hebben in R & D aanzienlijk ge├»nvesteerd, met meer dan AU $ 40.000.000 investeerde in 2014 alleen al, tot een reeks van geavanceerde cloud-oplossingen te ontwikkelen,” zei hij.

Belangrijkste concurrent Xero gemeld soortgelijke resultaten in december vorig jaar, met meer dan 400.000 betalende klanten in het Verenigd Koninkrijk, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten. Dit resulteerde in het bedrijf de verwerking van NZ $ 250.000.000.000 van de transacties en de 95 miljoen facturen.

Op donderdag, Xero aangekondigd dat het zal worden het toevoegen van een payroll service, genaamd Payroll, om zijn cloud accounting suite die zullen worden gericht op kleine bedrijven.

Deze lancering komt na Xero kondigde in september vorig jaar dat het zou gaan om voor onbepaalde tijd uit te breiden zijn vrije MYOB-to-Xero conversie service, Jet converteren, waardoor MYOB klanten eenvoudig verschuiven hun account grootboeken op platform Xero’s.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie