Facebook voor adverteerders: Versnel uw mobiele site of dreigen te verliezen clicks

Zoals Facebook sleutelt met zijn methoden voor het bepalen welke advertenties aan haar gebruikers te laten zien, wordt het geven van meer gewicht aan adverteerders met websites geoptimaliseerd voor mobiele.

In de komende maanden werken we aan advertentie ervaring voor mensen te verbeteren door te kijken naar de website van de prestaties en de netwerkverbinding van een persoon in onze advertentieveiling en de levering systeem “, aldus het bedrijf in een blogpost.” Op deze manier kunnen we beter af te stemmen advertenties aan de momenten waarop mensen het beste kunnen gaan met de inhoud.

Onder verwijzing naar het onderzoek van de Aberdeen Group, Facebook opgemerkt dat maar liefst 40 procent van de bezoekers van de website te verlaten een site na drie seconden vertraging. Naast het terrein verlaten, Facebook zei dat websites die slechte mobiele prestaties kan leiden tot een “gemiste zakelijke doelstellingen en onnauwkeurig meten.”

Naast de voorkeur te geven aan adverteerders met geoptimaliseerde sites, Facebook nu zei dat het gebruik van “prefetching” speed dingen voor de gebruikers. Voor elke News Feed mobiele advertentie, het bedrijf probeert te voorspellen hoe groot de kans een persoon is om te klikken op. Als ze waarschijnlijk, zal Facebook de eerste HTML-pagina prefetch kort cache lokaal, en dan laden als de advertentie wordt geklikt. De eerste pagina vraagt ​​vervolgens de server van de uitgever om de rest te laden. Facebook zei dat prefecthing een mobiele last website tijd kan verkorten met 29 procent.

Het is geen geheim waarom Facebook wil zijn gebruikers om een ​​soepele mobiele advertentie-ervaring hebben. Het bedrijf maakt het grootste deel van haar inkomsten door middel van reclame en mobiele reclame-inkomsten rekeningen voor ongeveer 84 procent van dat. Ondertussen is Facebook’s mobiele user base snelgroeiend: Het bedrijf had 1030000000 dagelijkse actieve mobiele gebruikers in juni, een 22 procent jaar-op-jaar stijging.

Naarmate mensen meer tijd besteden aan mobiele, andere bedrijven zijn ook duwen adverteerders en producenten van inhoud om hun materiaal te optimaliseren. Google heeft stootte langs snellere mobiele content met zijn project Versnelde Mobile Pages (AMP).

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport