G5 om LG’s best verkochte smartphone zijn: Zuid-Koreaanse analisten

De LG G5 zal waarschijnlijk worden van het bedrijf best verkochte smartphone tot nu toe dankzij de volledig metalen, modulaire ontwerp en dubbele camera, analisten in Zuid-Korea hebben voorspeld.

Op zondag, de Zuid-Koreaanse tech reuzen Samsung en LG hielden hun respectieve onthulling evenementen voor hun eerste flagship smartphones van 2016, een dag voor de boeg van het Mobile World Congress ‘van start in Barcelona.

Kim Dong-won van Hyundai Securities schat dat de G5 136 procent meer dan zijn voorganger, de G4 zal verkopen en bewegen een totaal van 10,6 miljoen eenheden na de april de lancering.

De G5 presenteerde de uitbreidbaarheid van het ecosysteem door middel van smartphones door het toepassen van ‘s werelds eerste modulaire ontwerp, “zei Kim in een nota aan klanten.” De metalen ontwerp en de dubbele camera zijn belangrijke differentiërende punten.

Kim Ji-san van Kiwoon Securities ook geschat dat de G5 meer dan 10 miljoen eenheden na de lancering zal verkopen.

De G5 gevangen “drie konijnen in een klap”, zei SK Securities ‘Park Hyung-woo, door te streven naar de smartphone, wearable en internet van de dingen markten tegelijk.

“De markering nieuwe apparaten die conventionele smartphone-functies te overwinnen, zoals virtual reality en camera’s was een succesvolle strategie”, aldus Park.

Kwon Sung-ryul van Donbu Securities zei dat de G5 was boven verwachting en signaleerde de heropleving van de firma G-serie.

India ‘anti-koloniale’ om zijn economische nadeel: Marc Andreessen in onsamenhangend Twitter rant; LG Pay zal een no show op MWC: Rapport; Singtel krimpt nettowinst met SG $ 16m; Facebook terugtrekt Gratis Basics project in India, Samsung te voorzien de openbare veiligheid netwerk in Zuid-Korea

“[Dank zij de G5] de verwachtingen voor de mobiele divisie van LG zich te wenden tot de zwarte in het tweede kwartaal zijn gestegen,” zei hij.

Ondertussen, Samsung Galaxy S7 en S7 Edge ontving gemengde adviezen van analisten, wat commentaar dat het “min of meer wat ze verwacht”.

Kwon zei dat de Galaxy S7-serie was min of meer hetzelfde als vroeger schattingen en zal ongeveer 40 miljoen eenheden te verkopen, net als zijn voorganger, de S6-serie. “Samsung Electronics heeft altijd aangetoond sterke verbetering van de hardware elke keer dat ze gestart met een topmodel, maar de reactie die is aanzienlijk gedaald sinds de S4. De S7 toont verbeterde applicatie processor, zal DRAM, en de camera, maar de belangrijkste belangen van de consument zijn de prijs.”

Cho Sung-eun van Samsung Securities schat dat de S7 serie 5 procent minder dan de S6 reeks zal verkopen.

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Het ziet er hetzelfde uit als de vorige modellen [S6 reeks] in de buitenste design, en er geen merkbare verbetering in hardware als goed, “zei Kim Rok-ho van Hana Investment & Securities.” In de verkoop unit, ik denk dat het verstandig om lagere schattingen .

apparaten van beide bedrijven, echter, kreeg een aantal negatieve reactie voor het gebrek aan innovatie in software. “Zowel de Galaxy S7 en G5 hebben geen merkbare differentiërende punt in de software, en dat is jammer”, zei een analist.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar