Google kleermakers A.I.-aangedreven for Enterprise

Google aanzienlijk investeren in kunstmatige intelligentie om de zoekmachines kracht, en op maandag aangekondigd hoe het toepassen van deze investeringen voor de onderneming sfeer.

Op haar wereldwijde onderneming event-serie, Google Atmosphere, in Tokio op maandag, Google executives onthulde Google Springplank, een nieuwe app waarmee gebruikers vinden de informatie die ze efficiënter nodig hebben. Springboard zoekt naar informatie over alle Google Apps, zoals Gmail, Calendar, Docs, Drive, Contacten en anderen. Het helpt ook de gebruikers door pro-actief verstrekken van “bruikbare” informatie en aanbevelingen, Prabhakar Raghavan, vice-president van engineering voor Google Apps, zei in een blogpost.

Raghavan merkte op dat volgens een McKinsey enquête, de gemiddelde kenniswerker besteedt het equivalent van een volle dag per week op zoek naar en het verzamelen van informatie.

Ondertussen, Google op maandag kondigde ook een vernieuwde versie van Google Sites, een van de meest populaire producten voor zakelijke klanten. Google Sites kunnen gebruikers snel en eenvoudig interne of externe websites.

De nieuwe versie maakt het mogelijk om content aggregatie en distributie, geoptimaliseerd voor elk scherm. Het bevat nieuwe thema’s en lay-outs ontworpen om te passen voor elke schermgrootte. De nieuwe locaties maakt het ook voor real-time samenwerking door meerdere editors, zoals Google Docs al doet.

Google heeft de nieuwe apps met een kleine groep klanten bekeken en is nu open te stellen om meer klanten via Early Adopter Programma’s voor zowel de Springplank en Google Sites.

Technologieverkopers worden met behulp van een sombere achtergrond voor omnichannel, analytics en het internet van de dingen zoals magic bullets vs. Amazon pitchen.

? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

? LG investeren in AI voor slimme apparaten, autonoom rijden

? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab

IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

Kunstmatige Intelligentie;? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen; Innovatie;? LG investeren in AI voor slimme apparaten, autonoom rijden; Big Data Analytics;? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab; kunstmatige Intelligentie, IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet