Google om hard op opdringerige mobiele advertenties

Vanaf januari 2017, Google is van plan om hard op opdringerige advertenties die interfereren met mobiele content, internet reus zei dinsdag.

Bepaalde pagina’s met pop-ups die interfereren met content, genaamd interstitials, misschien niet zo hoog scoren in de zoekresultaten, Google product manager Doantam Phan uitgelegd in een blog post. Enkele voorbeelden van interstitials dat Google van plan is te ontmoedigen zijn pop-ups die de belangrijkste inhoud van een pagina te dekken, standalone interstitials die moeten voor de toegang tot de belangrijkste inhoud te worden afgewezen, en interstitials dat de “boven de vouw ‘gedeelte van een mobiele pagina domineren – een advertentie die een gebruiker zou dwingen naar beneden scrollen om de belangrijkste inhoud van de pagina te bekijken.

Phan benadrukt dat dit slechts een van de honderden “ranking signalen” die Google gebruikt om pagina’s te rangschikken. “De bedoeling van de zoekopdracht is nog steeds een zeer sterk signaal, zodat een pagina kan nog steeds hoog scoren als het heeft grote, relevante inhoud,” Phan schreef.

Vorig jaar, Google maatregelen genomen om interstitials dat een gebruiker gevraagd om een ​​mobiele app te installeren ontmoedigen. “Als we onze ontwikkelingsinspanningen bleven, zagen we de behoefte om onze focus meer in het algemeen uit te breiden naar interstitials,” Phan schreef. Die eerste poging wordt nu gecombineerd met deze nieuwe, bredere controle op interstititials.

Er zijn een aantal soorten interstitials die niet zal worden beïnvloed door de nieuwe Google’s “signaal.” Die zijn onder andere pop-ups die een aantal wettelijke verplichting te dragen (zoals een prompt om de leeftijd van de gebruiker controleren), login dialogen op sites waar de inhoud niet openbaar indexeerbaar, of banners die een “redelijke” hoeveelheid ruimte op het scherm te gebruiken en zijn gemakkelijk dismissable .

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Box integreert met Google Docs, Springboard

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Google een website als onveilig tag? Nu krijg je meer informatie over het probleem

Developer; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, Cloud, Box integreert met Google Docs, Springboard, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface gaat langer mee, veiligheid, Google hebben een website als onveilig? Nu krijg je meer informatie over het probleem