Hack In The Box SecConf 2012: Google bounty, en verrassingen in petto

Morgen in Kuala Lumpur, Maleisië, baanbrekende security conferentie Hack In The Box is ingesteld op de deuren te openen naar schatting 1000 deelnemers – op dezelfde plaats lanceerde tien jaar van security conference controverse, hacking koppen, en een tijdperk van epische exploits en ontwrichting.

Na een dag van het waarnemen setup terwijl slaap beroofd hacking legenden kwamen naar het vijf-sterren Zuidoost-Aziatische hotel, kregen we hints van wat er te komen over de komende twee dagen van de beruchte luidsprekers. We zijn zeker dat Hack In The Box one-uppen zal haar eigen reputatie met deze speciale decennium-jarig bestaan ​​conferentie.

Meer dan 40 sprekers uit de hele wereld zal meer dan een paar verrassingen te brengen aan de deelnemers van over de hele wereld in het InterContinental Hotel op woensdag en donderdag.

Pirate Bay oprichters Peter Sunde en Fredrik Neij gaan om een ​​lezing te geven – maar zal niet onthullen wat ze gaan om te spreken over.

Op dit moment Sunde en Neij nog één jaar gevangenis straffen en een fikse boete gehouden tegen hen in Zweden. Slechts vier dagen geleden, Neij won het herstel van zijn paspoort, zodat hij internationaal kunnen reizen – en deze week Hack In The Box te wonen.

De beruchte Apple jailbreak bemanning zal ook bij de hand, zowel met individuele gesprekken en een panel van jailbreakers die zeker levendig zal zijn.

We zullen ook zien Twitter’s Charlie Miller praten over NFC (Near Field Communication) exploits; Mozilla’s Lucas Adamski, en ICANN RSSAC oprichter (onder vele andere historische bijdragen), Paul Vixie – en nog veel meer.

Een andere iconische speaker is John Draper – aka “Captain Crunch ‘- waarvan de activiteiten en methoden om te verkennen” “telefoonnetwerken gaf aanleiding tot de cultuur van” phone phreaking “bij te dragen tot en deel te nemen aan andere hacker cultuur benchmarks.

Sommige grote corporate spelers die rechtstreeks deelnemen aan HiTB de verwachte twee dagen van controverse en opwinding.

Met name Google houdt de competitie Pwnium 2, waar de veiligheid onderzoekers worden uitgenodigd om te hacken op Google’s Chrome-browser voor de volledige exploits (en andere niet-Chrome exploits) voor een bedrag van maximaal $ 2 miljoen (USD) aan prijzengeld buit.

Hack In The Box is een ware deelnemer speeltuin – en niet alleen voor de luidsprekers, wedstrijden, liefdadigheids veiling, hands-on Lockpick Village en een 32-uur spel van Capture The Flag.

Maleisische telecom TIME dotCom Bhd is de geschiedenis van het maken van hier, want het is het leveren van internet met een snelheid van 500Mbps Hack in The Box – het geven van de deelnemers toegang tot de snelste ooit toegang tot internet in Maleisië.

Dat soort gekke snelheid moet een paar wielen invetten.

HackinTheBoxSecConf2012 Maleisië hoofdpagina

HiTBSecConf News (blog)

Gallery; Hack In The Box SecConf Kuala Lumpur 2012: Setup

HackinTheBoxSecConf2012 Maleisië hoofdpagina

HiTB Facebook

HiTB Twitter

Stay tuned – we zullen posten galeries uit elke dag van de conferentie, samen met interviews met sterren sprekers en het plaatsen van nieuws en acties zoals het hier in Kuala Lumpur gebeurt.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

HiTBSecConf News (blog)

HiTB Facebook

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

HiTB Twitter

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond