Vermijd Color Bands als Printing Verlopen

Ik ben eigenaar van een Epson Stylus 640. Toen ik afdrukken van een volledige pagina ontwerp met verloopvullingen, de kleur overgangen zijn niet glad: Dis onderscheiden zijn strepen in de afdruk. Dit gebeurt niet wanneer het beeld is kleiner. Ik heb geprobeerd het verhogen van de resolutie, maar dat helpt niet. Is er iets mis met de printer?

Printers; Ricoh verhoogt de investering in BraziliĆ«, hardware, HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten; 3D Printing, Bioprinting botten en spieren: De inkjet mobiele printers vormgeven van de toekomst van de transplantaties, hardware, Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX

Relax, niets mis is met uw printer. Wanneer u een helling af te drukken, het bestaat uit kleur bands die geleidelijk overgang van de ene tint naar de volgende. Op kleine maten, de banden zijn niet merkbaar. Maar bij grotere maten, of in die gevallen waar de kleuren aan beide uiteinden van het verloop zijn ook vergelijkbaar, de banden zichtbaar. Verhogen van de resolutie van de afdruk een goede eerste stap. Daarnaast moet u op fout diffusie in het dialoogvenster Eigenschappen voor printer. Error diffusion maakt gebruik van een willekeurig dither patroon om horizontale strepen te minimaliseren. Als laatste redmiddel, kunt u kiezen kleuren met meer contrast om meer overgangsperiode tinten voor het verloop te bieden.

Ricoh verhoogt investeringen in Braziliƫ

HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten

Bioprinting botten en spieren: De inkjet printers cel vormgeven van de toekomst van transplantaties

? Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX