Acht traps te omzeilen als je een IT-innovatie leider

iStock; Voor innovatieve IT-professionals, zijn er weinig banen spannender dan door de CIO wordt gevraagd om een ​​Chief Innovation Officer zijn. Maar met de baan komen bepaalde valkuilen die gemakkelijk te vallen in als je niet voorzichtig bent. Hier zijn acht van de meest voorkomende valkuilen en hoe u ze kunt vermijden.

De meeste IT-managers omarmen innovatie, omdat ze begrijpen dat vooruitgang in de IT hangt daarvan af. IT-innovators zijn geneigd te denken dat iedereen omarmt innovatie, maar iedereen doet dat niet.

In de C-level tier van het bedrijf, CFO’s hebben de neiging om de meest afkerig te zijn van innovatie, omdat ze zien risico’s en financiële verliezen in. Lijnmanagers kunnen ook verzetten tegen innovatie, omdat het betekent dat de bedrijfsprocessen ze zijn comfortabel met zou kunnen worden verstoord. Er zijn zelfs waarschijnlijk individuen binnen de IT die innovatie tegen, omdat zij zien het als een bedreiging voor hun baan en hoe ze worden gebruikt om het werk te zijn.

Gelukkig zijn deze obstakels worden eenvoudiger te beheren als je eerste voorraad van uw bedrijfscultuur te nemen en te identificeren uw kampioenen en erkennen de kracht van hun invloed en blijvende steun. Innovatie moet enthousiaste intern draagvlak voor het te gedijen hebben.

Wanneer een bedrijf actief omarmt innovatie, moet de deur niet gesloten worden op elke mogelijkheid. Echter, dit betekent niet dat de projecten niet eerst moet worden doorgelicht voor zowel hun kans op succes en hun risicofactoren.

Bijvoorbeeld, zou IT willen turbo-charge van de prestaties van een applicatie of zelfs een besturingssysteem door te innoveren code veranderingen die doorbraken in de activiteiten van het bedrijf te creëren. Als het risico is het wijzigen van een onderliggend platform naar het punt waar de oorspronkelijke verkoper niet langer steunen, zouden het risico te groot zijn.

Net als de meeste projecten, innovatie ventures slagen als je de juiste mensen aan hen toegewezen. Je kunt jezelf te positioneren voor succes door het identificeren van upfront die individuen die niet vernieuwers, of mensen in de IT die misschien vernieuwers en deskundigen, maar niet voor de bijzondere projecten die u op zoek bent aan het personeel.

Innovatieprojecten zijn experimenteel en vaak onvoorspelbaar, dus een grote uitdaging is te weten wanneer een project neemt een onverwachte wending die zelfs betere resultaten dan aanvankelijk werd verwacht zal opleveren – of omgekeerd, wanneer die zijn beurt genereert sterke indicatoren dat het project niet zal slagen. Wanneer u een bocht in een innovatieproject te bereiken, de beste ding om te doen is om deelnemers aan het project (en misschien zelfs buiten stakeholders) samen te trekken om te beoordelen en te bespreken wat er is gebeurd en om een ​​beslissing te nemen.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Als u alle mogelijkheden voor het krijgen van het project weer op de rails hebben overwogen en de beslissing is nog steeds om de stekker eruit te trekken, doe het snel en ga verder. Trekken de stekker is moeilijk voor innovatieve persoonlijkheden omdat vernieuwers nooit willen opgeven.

Innovatieve projecten zijn vaak back-kamer inspanningen die beginnen met onderzoek en alleen krijgen rolde op de IT-centrale project stadium waarin IT en andere betrokkenen weten het project zal werken. Om precies dezelfde reden, is het gemakkelijk om niet de juiste IT-deskundigen beschikbaar om te werken aan innovatieprojecten als je concurreren om dezelfde mensen met IT-productie te maken.

Wanneer resource crunches negatieve invloed innovatie, de projecten verliezen momentum en zelfs het risico te vervallen in een inerte staat. Als uw projecten mislukken om vooruitgang te boeken, kunnen zij worden gezien als inert en onproductief – zelfs als iedereen begrijpt dat je niet over de nodige middelen. Vermijd deze.

Stap een is om altijd onder meer innovatie in de IT strategisch plan als een kop-item. Stap twee is om steun te verzekeren op het hoogste niveau van het bedrijf. Stap drie is om de mensen de middelen die u nodig hebt met de toezegging dat zij niet zullen worden afgetrokken van uw projecten veilig te stellen. Dit laatste wordt het best bereikt door een formele opdracht om uw gebied van belangrijke IT-resources mensen op een full-time of een minimum half-time niveau.

Het is geweldig om homeruns slaan, maar wanneer je innoveren en het navigeren door de vele onzekerheden in het proces, moet je doel eenvoudig worden om op basis. Dit is de reden waarom fabrikanten met een grandioze doelstellingen van het volledig automatiseren van hun productie verdiepingen met ivd sensoren klein beginnen (toezicht en de controle al hun gebouw thermostaten vanuit één punt, bijvoorbeeld).

Gewoon omdat innovatie bezighoudt creatief denken, betekent niet dat het moet worden ongedisciplineerd. Innovatieprojecten, net als andere projecten, moet worden strak gedefinieerd, gecontroleerd en gekanaliseerd. Er moet ruimte voor creativiteit en experimenten, maar het personeel aan deze projecten moet ook begrijpen van de technologie en zakelijke doelen die zij streven naar, zodat hun projecten op koers te blijven zijn.

Innovatie kan overal voorkomen. Het kan de ontwikkeling van een nieuw systeem of bedrijfsproces, een methodologie doorbraak, of zelfs een herziening van een budgettering of kwaliteitsborging procedure. Omdat het bereik van de innovatie is enorm, kan bijna iedereen van elke discipline te komen met een nieuw idee dat waarde biedt voor het bedrijf. IT-innovatie-leiders moeten hun ogen en oren open voor alle mogelijkheden te houden.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen