Australische industrie roept op tot innovatie centraal bureau

De Australische federale overheid moet een ‘centrale innovatie agency’ vast te stellen of het wil een coherent innovatiebeleid te ontwikkelen om de lokale onderzoek en ontwikkeling (O & O), en innovatie te bevorderen.

; NBN NBN zal Australië in een ‘leidende positie’ put:; innovatie; Bill Morrow Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent, innovatie, quantum computing kan hebben gescoord in Australisch onderzoek subsidieronde; Big Data Analytics, Ministerie van Werkgelegenheid krijgt visuele Australische banen te vullen

“Onze waarneming is dat een van de redenen waarom Australië geen coherente innovatiestrategie heb is dat het niet een enkele afdeling of instantie die verantwoordelijk is voor het innovatiebeleid en de programma’s heeft,” zei StartupAUS in haar verklaring (PDF) aan de Senaat onderzoek naar Australië Innovation System.

“StartupAUS dringt er bij de regering op aan de oprichting van een speciaal agentschap verantwoordelijk is voor het innovatiebeleid en de programma’s te overwegen – in dezelfde geest naar Nieuw-Zeeland Callaghan Innovation en Technology Strategy Board van het Verenigd Koninkrijk,” zei hij.

De Senaat Permanent Comité voor Economische onderzoek naar Australië Innovation System werd gelanceerd op 18 maart te kijken naar de uitdagingen voor de Australische industrie en de werkgelegenheid veroorzaakt door de toenemende wereldwijde concurrentie in innovatie, wetenschap, techniek en onderzoek, en gesloten voor inzendingen gisteren. De rapportage datum is de eerste zittende dag van juli volgend jaar.

StartupAUS indiening, gisteren gepubliceerd, ook aanbevolen dat met het oog op de lokale innovatie te bevorderen dat de overheid moet een ondernemer visum te creëren, en de oprichting van een Silicon Valley landingsplaats voor Australische startups – als ze de overstap naar Californië.

Daarnaast is de organisatie aanbevolen dat de regering de oprichting van een nationale ‘leren om code te bevorderen programma “, zet het programma Innovation Investment Fund, dat werd gesloopt in de laatste begroting, en een seed co-investeringsfonds vast te stellen.

StartupAUS waarschuwde ook de regering, bezuinigingen, het maakte om programma’s ten behoeve van innovatie en de sector startup in Australië in de federale begroting 2014-15, uitgebracht op 13 mei te bevorderen.

“Het is zeer opvallend dat de steun van de Australische overheid voor de sector opstarten neemt af in een tijd waarin de rest van de wereld is het verhogen van de investeringen in deze sector,” zei hij.

De coalitie plannen aangekondigd om; schroot acht programma’s, die gericht zijn op het bevorderen van het opstarten van innovatie, met inbegrip van Commercialisering Australië, en het Innovation Investment Fund, vanaf januari 2015, het opslaan van een geprojecteerd AU $ 845.600.000 meer dan vijf jaar.

Terwijl StartupAUS zei dat hij niet geloofde de overheid moeten worden verplicht om een ​​open-ended inzet voor de ondersteuning van de sector startup te maken, stelde het moet een exit-plan voor het terugschroeven en beëindiging van de steun van elk onderdeel van het ecosysteem te ontwikkelen.

De CSIRO, die kreeg ook bezuinigingen in de federale begroting van dit jaar, zei in haar verklaring aan het onderzoek, dat de oprichting van een “nationale onderzoeksstrategie” investeringen en R & D in zou richten kritisch zou helpen evenwicht investeerders onder leiding en in-bedrijf R & D activiteiten.

Naast het feit dat verantwoordelijk is voor veel van de meest transformatieve uitvindingen, de overheid investeringen in R & D aanzienlijk verhoogt de productiviteit, “zei de CSIRO.” De OESO blijkt dat een één procent stijging van de overheidsuitgaven voor O & O-uitgaven naar verwachting zou kunnen zijn om een ​​lange termijn toename van het genereren productiviteit van 0,28 procent. Dit in vergelijking met een stijging van de productiviteit van 0,11 procent voor een één procent stijging van de O & O-uitgaven.

Ondertussen ging de Australische Services Unie en de financiële sector Unie zei dat de federale regering moet zich richten op het afremmen van de offshoring van IT en andere technische geschoolde banen.

Innovatie offshoring heeft een competitieve uitdaging gemaakt met groeiende bezorgdheid dat innovatie offshoring de ‘uitholling-out’ van de economie kan worden uitgebreid “, aldus de bonden in een gezamenlijke indiening.” Sommigen vrezen dat een verlies van arbeidsplaatsen kenniswerker naar Azië kan eroderen Australië’s innovatieve mogelijkheden.

“Als een dienstensector baan wordt uitbesteed, wordt de waarde van een Australische arbeider industrie-specifieke en firma specifieke kennis vernietigd. Bijvoorbeeld, een goed betaalde IT-consultant zal doorgaans weten veel meer dan alleen hun IT-rol. Om innovatie te begrijpen we moet menselijk en intellectueel kapitaal als kern middelen waarderen binnen een kennismaatschappij, “zeiden ze.

De industrie rollen het meeste risico lopen om offshoring, volgens de vakbonden, inclusief ICT-ondersteuning technici, software en applicaties programmeurs, en het toetsenbord operators.

Terwijl de indieningstermijn voor het onderzoek gisteren, op het moment van het schrijven van late inzendingen werden nog geaccepteerd.

NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Quantum computing kan hebben gescoord in Australisch onderzoek subsidieronde

Ministerie van Werkgelegenheid krijgt visuele Australische banen te vullen