Facebook heeft te groot worden voor zijn laarzen door het smoren van organische handbereik?

Facebook is het verminderen van het aantal mensen dat het merk berichten kan zien, omdat het werd een naamloze vennootschap in mei 2012. Na de beursgang Facebook had om cash te genereren en verhogen van de inkomsten.

Toen Facebook eerste pagina’s geïntroduceerd aangemoedigd merken te verschuiven van de groepen die ze gebruikten om te communiceren met fans. Voor een tijdje pagina betrokkenheid werkte echt goed.

Nu beperkt Facebook organische bereik te merken aan te moedigen om te betalen om ervoor te zorgen hun berichten worden gezien door zo veel volgelingen als mogelijk. Zonder deze betaald te bereiken, kunnen merken verwachten dat hun aantal daalt in de tijd te zien. De Edge Rank algoritme betekent dat er minder en minder fans zie pagina berichten.

Brands begon te merken vermindering van uitzicht over pagina’s in 2013. Facebook moest een rendabele ruil voor haar investeerders te laten zien. Maar in het verhogen van de omzet van betaalde advertenties en gesponsorde verhalen heeft zij haar biologische bereik gesmoord.

Ongeveer 15 procent van de Facebook-berichten worden bekeken door fans die een pagina hebben gewild. Het lijkt niet uit te maken of de wil zijn van echte of nep-gebruikers die zijn gekocht. De BBC liep een proef waarin het betaald dergelijke. Het opzetten van een nep “Virtual Bagels” pagina, die al snel duizenden volgelingen.

Facebook-pagina impressies gedaald met meer dan de helft voor vele merken. Organische bereik is afgenomen. 41 29 Bureau heeft biologische bereik analyse en gevonden dat organische bereik lijkt gerelateerd te zijn aan het aantal ventilatoren een pagina.

Het verslag van de volgende statistieken voor september 2013

Afgelopen augustus het bedrijf Charity Engine geblogd over de reden waarom het stoppen met Facebook. Gepost testen advertenties om verbinding te maken met gebruikers van tevoren van de lancering van de app. Het bedrijf is erin geslaagd om meer dan 500.000 fans op Facebook te krijgen voorafgaand aan de lancering dag.

Charity Engine ontdekten dat veel van zijn website statistieken verschilde van stats Facebook gemeld. Sommige gebruikers had het bedrijf webpagina links, zelfs voordat de pagina was volledig geladen en waren niet bezig met het merk pagina. Hij realiseerde zich dat de meeste van haar gebruikers waren nep.

Amerikaanse gebruikers goed voor bijna tienduizend wil van de Charity Engine pagina en het Verenigd Koninkrijk hadden 3471 houdt. Maar liefst 133.550 gebruikers die de pagina leuk vond waren uit Pakistan.

Op het moment dat Facebook beschuldigde het gebrek aan bereik van de merken zei itself.It dat de lage zicht was te wijten aan “lage-inhoud van hoge kwaliteit”, die uit de nieuwsfeed werd geoptimaliseerd.

Charity Motor stond erop dat de fans op de pagina waren nep. Het hield de publicatie van berichten op zijn Facebook-pagina en verplaatst zijn activiteiten naar Google +, waar het heeft 185 volgers.

In maart 2013 het voedselbedrijf Eat24 postte een breakup brief aan Facebook. In deze post, het bedrijf legde uit waarom het ging om zijn pagina te verwijderen op 1 april. Zij verklaarde dat Facebook gebruikt om cool te zijn. Maar toen vertelde bij het merk dat hij moest betalen om vrienden te laten zien op de paal.

Eat23 naar behoren verwijderd zijn Facebook-pagina en heeft activiteiten overgestapt op haar Twitter-account in plaats daarvan.

Betaald bereik is de enige manier om goed te bereiken op Facebook te bereiken. Het plaatsen van beslissingen zonder data back-up van de beslissing is gewoon een verspilling van geld.

Organische bereik van foto’s begint te dalen na de pagina krijgt 10.000 fans; Beyond 1.000.000 houdt organische bereik van foto’s daalt tot minder dan vier procent, organische bereik van video-berichten daalt tot onder 4,5 procent na 150.000 fans; Status updates hebben een hoge biologische bereik. Status update van pagina’s met 300.000 tot een half miljoen fans worden gezien door 41 procent van de fans, Organic bereik van links voor pagina’s met één miljoen fans of meer heeft organische bereik van minder dan 3,5 procent; Het bedrijf is ook gebleken dat pagina betrokkenheid heeft geen invloed op de organische bereik van berichten op Facebook.

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Maken van een effect is afhankelijk van het soort bericht, de inhoud en kalender publicatieschema. Zonder deze overwegingen zijn merken geld weggooien.

De drie pagina’s tellende document “Het genereren van bedrijfsresultaten op Facebook” uitgebracht in 2013 Facebook stelt dat de dagelijkse bereik is enorm. In het Verenigd Koninkrijk is gelijk aan het bereik van de Olympische Spelen van 2012 slotceremonie op BBC One en haar heeft 1,4 x groter maandelijks bereik in Brazilië dan betaal-tv.

Facebook’s doel is om “de juiste content op de juiste mensen op het juiste moment ‘te laten zien. Het werpt zijn vruchten af ​​als Facebook nu weet wat zorgt voor een hoge kwaliteit content. Het optimaliseert voortdurend haar newsfeed haar gebruikers geven de “meest relevante ervaring”.

Hij benadrukt dat, indien de inhoud is innemend – met clicks, houdt en aandelen – dan is de impact op de biologische bereik wordt geminimaliseerd. Het algoritme gebruikt meer dan duizend verschillende factoren, zoals pagina-profielen, hoe vaak die pagina verborgen is en hoe fan bases overlappen met ventilator bases voor andere merken.

Heeft Facebook liever grote kasreserves meer dan grote inhoud? Gaat het om bedrijven te knijpen totdat alleen de grote merken blijven investeren in betaalde berichten? Kleine tot middelgrote bedrijven kunnen zich niet veroorloven om gepromoot berichten te kopen op een regelmatige basis.

Huis ter Whoot berichten content op Facebook regelmatig. Het vraagt ​​continu haar fans in te schrijven op de nieuwsbrief en krijg steeds deze geëngageerde inhoud. Het weet dat na verloop van tijd zijn post zichtbaarheid zal blijven dalen als Facebook blijft zijn spel te veranderen.

Misschien Facebook is echt een betere optie voor grote merken met enorme marketing budgetten. Kleinere merken zou willen overwegen terug te keren naar e-mail nieuwsbrieven voor hun marketing inspanningen.

Als Facebook te groot om de zorg is gegroeid, kan merken het nog steeds de controle van de open rate door het creëren van boeiende inhoud – e-mail – speciaal voor hen.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport