Facebook maakt B2B spelen met Parse overname

Facebook maakte een grote plons op donderdag door het bevorderen van het nieuws dat is in het proces van de aankoop van Parse, een startup met een cloud-gebaseerde platform van schaalbare cross-platform diensten en hulpmiddelen voor ontwikkelaars.

Wat nog belangrijker is, dat zijn tools die ontworpen zijn voor de ontwikkeling op iOS en Android-apparaten.

Deze deal komt op een moment dat Facebook is; bezig duwen zijn mobiele-first-strategie, het meest duidelijk door; de recente debuut van Facebook home, want Android evenals de Mobile DevCon tour dit voorjaar.

; Software AG koopt PaaS-speler LongJump

Facebook reps ook beweerd via e-mail dat “dit is een overname -. Niet een talent deal”

Bottom line: Dat betekent dat Facebook wil dat de instrumenten en diensten meer dan iets anders, die rond kan worden omgezet in een potentieel belangrijke extra inkomstenbron. Het markeert ook een grotere B2B spelen meer dan ooit voor een van de grootste consument tech bedrijven in de industrie.

Doug Purdy, directeur van ontwikkelaar relaties Facebook’s, uitgelegd in een blog post op donderdag dat Facebook heeft geen plannen om Parse’s producten, die werd herhaald door de Parse team in een afzonderlijke aankondiging te wijzigen.

Door het maken van Parse een deel van Facebook Platform, willen we om ontwikkelaars in staat om apps die mobiele platforms en apparaten overspannen snel op te bouwen. Parse maakt dit mogelijk doordat ontwikkelaars om te werken met inheemse objecten die back-end diensten voor de opslag van gegevens, meldingen, user management, en nog veel meer. Dit elimineert de noodzaak om servers en een complexe infrastructuur te beheren, zodat u kunt gewoon concentreren op het bouwen van grote gebruikerservaringen.

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

De Menlo Park, Californië gevestigde bedrijf zei ook dat zal niet de verplichting financiële termen.

Afbeelding via de Facebook-ontwikkelaars blog

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport