Best Buy slashes prijs van de MacBook Air laptops door, alleen vandaag $ 200

Aanzienlijke prijsverlagingen op Apple producten zijn zeldzaam, en op Mac-computers verkopen zijn nog zeldzamer. Dus het komt niet als een verrassing dat Best Buy momenteel discontering MacBook Air laptops van $ 200, een kolossale bedrag gezien het feit dat Apple zelf biedt slechts 10 procent korting op de systemen dan Black Friday.

Mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; mobiliteit; In nieuwe beweging, Apple zal niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales

De deal begon gisteren en blijft tot en met vandaag alleen als onderdeel van de retailer Winter doorbuster Days promotie. Dat betekent dat je de basis MacBook Air kopen – met een 11,6-inch scherm, 4 GB RAM en 64 GB solid state drive – voor slechts $ 799,99.

Met ingang van dit schrijven, maar een configuratie – de duurste Air met een 13,3-inch scherm, 4GB RAM en 256GB SSD – beschikbaar is om online te bestellen, maar dat is onderhevig aan veranderingen op elk moment. Andere opties zijn het 11,6-inch versie met 128 GB SSD voor $ 899,99 en de 13,3-inch model met 128 GB SSD voor $ 999,99.

Hoewel het is geweldig nieuws voor wie op zoek is naar een MacBook te kopen op de goedkope, zal dit zorgen voor een schot in de arm voor de vaak last Best Buy? Met zogenaamd vrij slanke winstmarges op hun normale prijs punten, zal sterk gereduceerde MacBook Airs invloed hebben op de bottom line, hoewel de detailhandel reus is vermoedelijk in de hoop om de deal met de aankopen van Apple-accessoires en door extra store voetverkeer compenseren. Maar Pando Daily wijst erop dat Best Buy verloren geld onlangs bijpassende Walmart agressieve prijsverlaging op de iPhone 5, en dit keer is het alleen concurreren tegen zichzelf in de prijsverlagingen.

Is de $ 200 korting genoeg om u te verleiden om een ​​MacBook Air kopen van Best Buy vandaag? Denkt u dat een dergelijke deal is een goede zakelijke beslissing voor Best Buy? Laat ons weten wat uw gedachten in de sectie Talkback hieronder.

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

In de nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales